TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Alka Vuica reagirala: ''Glumatao je neku lažnu ženstvenost''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Alka Vuica komentirala je nastup Daniela Bilića, koji ju je utjelovio u sedmoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato". Nastup joj se svidio, no imala je zamjerki!

U sedmoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" pjesmu ''Ej šta mi radiš'' otpjevao je Daniel Bilić u liku Alke Vuice i zabavio žiri i gledatelje. Zadatak nije bio ni malo lagan, a svjestan je toga bio i žiri.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

''Ja ću samo reći da svi misle kako je lako pjevati na način kako pjeva Alka. Alka pjeva u muškoj lagi što je tebi išlo na ruku. Ti si Daniel prvi put, u sedmoj epizodi pokazao da možeš pjevati.'', kazala je Sandra. Goran Navojec rekao mu je kako je bio odličan i da je u njegovom nastupu uspio viditi Alku. ''Ja sam i čuo i vidio Alku tu pred nama i ja ti na tome čestitam. To je moglo biti i gore, ali što je žalosno, mislim da nije moglo biti puno bolje. Bio si odličan, čestitam ti od srca!'' Čestitke su pristigle i od Alke Vuice.

Za Dnevnik.hr Alka Vuica otkrila nam je da joj se Danielov nastup jako svidio. ''Jako mi se svidio nastup Danijela Bilića,a pogotovo sto je ostao u ulozi i zezao se do kraja imitirajući Alku ", rekla je Alka. Ipak, nastup nije prošao bez par grešaka. ''Malo je bio previše fake,što ja nikako nisam i glumatao je neku lažnu ženstvenost koju ja nemam,pogotovo u pokretima. Mislim da nije mislio na tekst dok je pjevao,Što je u mom izvođenju najvažnije. Interpretacija prije svega!, rekla nam je Alka, koju je Bilić ipak nasmijao i razveselio. ''Inače,osim ovih par grešaka,sve 5'', zaključila je pjevačica!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene