Velika promjena

FOTO Ovo su Kardashiani danas, a evo kako su izgledali nekada!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oni su najpoznatija reality obitelj na svijetu, a od počeka emitiranja showa prošlo je osam godina.

Oni su jedna od najpoznatijih obitelji u svijetu poznatih i slavnih, a svi su članovi stekli svjetsku slavu u showu 'Keep Up With The Kardashians'. Show se počeo snimati 2007. godine i od tada su se svi članovi obitelji mnogo promijenili i upravo zato je pomalo šokantno vidjeti obiteljsku fotografiju iz vremena prije plastičnih operacija i pomoći stilista.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju! Obiteljski portret Kardashianovih: Pretjerali s Photoshopom?

Kris Jenner

Kris se proslavila udajom za Roberta Kardashiana – odvjetnika koji se proslavio u američkoj javnosti nakon što je branio O.J.Simpsona koji je bio optužen za ubojstvo supruge 1995. Umro je od raka 2003., a obitelj je naslijedila njegovu imovinu vrijednu 100 milijuna dolara. Nakon Roberta, Kris se udala za Bruce Jennera.

 

Bruce Jenner

Bruce je inače bio uspješan sportaš. Osvojio je zlato na olimpijskim igrama u Montrealu 1976. u desetoboju, nakon čega je postao jedna od najomiljenijih javih osoba, a njegovo je bogatstvo procijenjeno na 100 milijuna dolara. No, danas je situacija drugačija. Njegova duga kosa, nalakirani nokti, napumpane usnice i još puno toga u posljednje su vrijeme privlačili pozornost javnosti i medija te se nagađalo da slavni olimpijac mijenja spoj.

Kim Kardashian

Seks snimka Kim Kardashian bila je pravi šok u njihovim životima, te je omogućila da ljepuškastoj Kardashianki zanosnih oblina omogući svjetsku slavu. Produkcijska kuća Vivid Entertainment koja u svojem posjedu ima većinu seks snimaka slavnih posjeduje i njezinu snimku od koje je sama Kim navodno zaradila 5 milijuna dolara. Pričalo se i kako je upravo Kris Jenner pustila u javnost snimku. Danas je Kim u braku sa slavnim reperom Kanye Westom, majka je preslatke North West, proglašena je 'kraljicom selfija', a mnogi i dalje uzdišu nad njezinim bujnim oblinama.

VIDEO Kardashiani razotkriveni - sve što NISTE znali o slavnoj obitelji!

Kourtney Kardashian

Scott Disick i Kourtney Kardashian slavni su par koji već godinama živi zajedno, a veže ih i roditeljstvo nad troje djece. Budući da se znaju još od 2006. godine, njihova je veza bila pod budnim okom javnosti u showu 'Keep Up With The Kardashians'. Osim uloge majke, Kourtney se zajedno sa sestrama upustila i u poduzetničke vode. Kako su postajale sve slavnije, tako su Kardashianke ulagale i u ostale unosne poslove kao što su linija odjeće, cipele i parfemi. Svojim mirisima zarađuju preko 50 milijuna dolara godišnje, a svakako sestra ima svoj zaštitni parfem, a milijunske iznose donosi im i linija donjeg rublja Dash, kao i kolekcija za djecu.

Khloe Kardashian

Khloe je jedna od sestara Kardashian koja se oduvijek isticala svojim buntovnim ponašanjem, ali i visinom. Također, ona je često bila prozivana kao 'bucka', no nakon osam godina emitiranja showa, to se promijenilo. Khloe je odlučila promijeniti svoj život. Nakon razvoda od košarkaša Lamara Odoma posvetila se sebi i krenula na put prema promjeni. Iako je pod povećalom javnosti od 0-24, važan dio njezinog dana postala je tjelovježba. Na svojim društvenim mrežama gotovo svakodnevno Khloe se pohvali plodovima mukotrpnog vježbanja – i ima se čime pohvaliti!

Rob Kardashian

Rob Kardashian član je slavne reality obitelji, ali svi ostali članovi uvijek nekako uspiju doći u središte pažnje i Rob zbog toga uvijek ostaje po strani. Mnogi ga se sjete samo kako bi kritizirali višak kila koje je Rob prikupio u zadnje vrijeme.

Kendall Jenner

Zvijezda reality showa 'Keeping Up With the Kardashians', Kendall Jenner, u kratkom je vremenu postala vrlo uspješna manekenka, a čini se da njezin trud nije bio uzaludan. Svjetski mediji raspisali su se o tome da je 19-godišnja slatkica potpisala ugovor za prestižnu modnu kuću Calvin Klein. Njezin put ka zvijezdama tek je počeo.

Kylie Jenner

Mlada američka reality zvijezda Kylie Jenner u proteklih je osam godina uvelike promijenila svoj život. Slavna Jennerica pod povećalom je zadnjih godinu dana kada je očito povećala usne, počela se jače šminkati, nositi provokativniju odjeću, a u vezi je i s 25-godišnjim reperom Tygom. Iako je mnogi još uvijek doživljavaju kao malu devetogodišnju djevojčicu, ona je sada 17-godišnja dama koja se ne boji pokazati daje odrasla.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene