Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svi imamo neku omiljenu seriju koja nas oduševi, a onda s vremenom izgubimo interes...


Brojne televizijske serije imaju odlične početke i uzbuđeno iščekujemo što će se sljedeće dogoditi, no onda odjednom sve krene nizbrdo i naše uzbuđenje splasne. Ponekad TV serije jednostavno ne uspijevaju zadržati kvalitetu i gube interes gledatelja... A ovo su neke od njih.

Gdje su danas zvijezde serije Princ iz Bel Aira?

That '70s Show ('Lude sedamdesete')

Vezani članci Eva Longoria (Foto: Profimedia) Glumica koja se ne boji pokazati lice bez trunke šminke i ne pati za besprijekornim frizurama Leighton Meester (Foto: Getty) Slavna glumica rođena je u zatvoru, majci to nikad nije zamjerila, no ona joj je priuštila još jedan udarac

Serija 'Lude sedamdesete' prati živote nekoliko tinejdžera te je bila vrlo popularna u svoje vrijeme. Ova je serija iznjedrila i nekoliko velikih zvijezda, poput Mile Kunis i Ashtona Kutchera. Problem je nastao kad je Topher Grace, koji glumi Erica Formana, iznenada odlučio napustiti seriju nakon sedme sezone. Njega je zamijenio novi lik, no publika je tužno ustvrdila da serija nije ista bez Erica.

Gossip Girl ('Tračerica')

Serija 'Tračerica' prikazuje život bogatih mladih ljudi u New Yorku, a svaku epizodu prate misteriozna ogovaranja i tračanja. Serija je odlično prihvaćena tek nakon druge sezone, a zbog nje se čak i povećao broj turista u New Yorku. No, postepeno je gledanost ipak padala, a najveće kritike odnosile su se na otkrivanje identiteta tračerice u liku Dana Humphreya.

Desperate Housewives ('Očajne kućanice')

Serija se vrti oko života četiri žene iz susjedstva. Serija je dosegla velik uspjeh, a prva sezona bila je jedna od najgledanijih TV serija te godine. Druga sezona doživjela je pad kvalitete scenarija, a to se nastavljalo iz sezone u sezonu.

The X-Files ('Dosie X')

Ova serija prati dvoje agenata FBI-a, Foxa Muldera i Danu Scully, koji istražuju paranormalne i neobične slučajeve. Serija je bila jako uspješna, a osim zanimljivog scenarija, do izražaja je došla i seksualna tenzija između glavnih likova. Međutim, u posljednje dvije sezone, lik Muldera se sve rijeđe pojavljuje te gubi na značaju pa je to izazvalo pad gledanosti i oštre reakcije publike.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook