Čudne podudarnosti

MRAČNE TAJNE OBITELJI SOPRANO - nije baš sve bilo fikcija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osam godina nakon finalne epizode, TV serija 'The Sopranos' i dalje izaziva pozornost zbog brojnih tajni koje je obavijaju.

James Gandolfini bio je u kontaktu s pravim članovima mafije koji su pratili seriju i često mu davali upute za sljedeće epizode. Kada je serija krenula s emitiranjem, snimke FBI-ja su otkrili kako su članovi mafijaške obitelj iz New Jerseyja DeCavalcante raspravljali o tome jesu li upravo oni prkazani u seriji.

Pogledaj i ovo Jamie-Lynn Sigler Prošlo je 25 godina! Imala je samo 16 godina kada se pojavila kao razmažena ljepotica u kultnoj seriji pa se suočila s teškom dijagnozom, a evo kako danas izgleda!

Uloga Tonyja Soprana na početku je ponuđena Rayu Liotti i Anthonyju Lapagliji, ali oni su je odbili.

Tony Sirico koji je tumačio lik Paulia Walnuts Gualterija ima dugačak policijski dosje i bio je uhićen 28 puta prije nego se pridružio glumačkoj postavi serije.

Hollywood tuguje za Gandolfinijem: 'Bio je nježni div velikog srca!'

U jednoj od epizoda četvrte sezone Tony napada Christophera zbog problema koje je radio usljed konzumiranja droge. Tony mu je rekao: 'Tu smo kako bi popričali o tome kako se ubijaš drogom'. Christopher je na to odgovorio: 'Ja ću se ubiti? Ti tako j****o ždereš da ćeš dobiti infarkt do 50.'. Jeziva podudarnost je to što je glumac Gandolfini umro od infarkta u 51. godini na putu za Rim.

Lillo Brancato koji je glumio Matta Bevilaqua u drugoj sezoni serije, u stvarnom životu bio je umješan u pljlačku droge u kojoj je ubijen policajac, odslužio je osam godina zbog toga. Bez obzira na zatvor Brancato se proslavio ulogom u filmu 'Back In The Day' 1993.

Glumac Louis Gross 2013. uhićen je u New Yorku nakon što je pokušao kupiti robu lažnim novčanicama. Gross je bio poznat policiji zbog više provala, krađa, posjedovanja droge i oružja.

Novi detalji oko Gandolfinijeve smrti

Tony Darrow koji je glumio mafijaškog šefa Larry Boy Baresea bio je član mafijaške obitelji Gambino. FBI ga je uhitio 2004. zbog prijetnji jednom čovjeku.

Magazin 'GQ' objavio je članak 'Noć kada je Tony Soprano nestao' istog dana kada je glumac James Gandolfini umro. U tekstu je otkriveno kako je glumac imao probleme zbog slave, obitelji i ovisnosti. Gandolfini je često izostajao sa snimanja i nitko nije znao što se s njim događa. Prije smrti nestao je na četiri dana, ali se na kraju pojavio u jednom kozmetičkom salonu.

Serija 'The Sopranos' i dalje izaziva veliku pozornost upravo zbog tajni kojima je obavijena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene