Kevin Spacey bio je optužen za navodni seksualni napad na 18-godišnjeg zaposlenika restorana.

Galerija


Američki tužitelji objavili su u srijedu da su odustali od kaznenog progona hollywoodskog glumca Kevina Spaceya za navodni seksualni napad na 18-godišnjaka u baru u Nantucketu prije više od tri godine, prenose američki mediji.

Vezani članci Provjereno: Seksualno uznemiravanje - 1 Potresne ispovijesti o seksualnom uznemiravanju: ''Glupačo, nemaš pojma. Sve si postigla zato šta spavaš sa svima sa svoje klinike'' Kevin Spacey (Foto: Getty Images) Objavio bizarnu snimku: ''Želite me natrag? Istina će uskoro biti otkrivena''

Ured tužitelja okružnog suda u Nantucketu u Massachusettsu objavio je da odustaje od kaznenog progona zbog "nedostupnosti oštećenika u svojstvu svjedoka", piše The Hollywood Reporter.

Spacey (59) je bio optužen za navodni seksualni napad na 18-godišnjeg zaposlenika restorana 2016. godine na otoku Nantucketu.

Na saslušanju prije tjedan dana, oštećeni je odbio svjedočiti o tome je li obrisao svoje sms poruke koje je slao Spaceyu.

Prošle godine, mjesec dana nakon pokretanja kaznenog postupka, majka navodne žrtve na konferenciji za novinare optužila je Spaceya da je seksualno napastvovao njezina sina nakon što mu je kupio alkohol.

U Sjedinjenim Državama nije legalna konzumacija alkohola za mlađe od 21 godine starosti.

Oskarovac Spacey u međuvremenu se našao na meti višestrukih optužbi za seksualno uznemiravanje i napastovanje.

Netflix, na kojemu se prikazuje televizijska serija "Kuća od karata" u kojoj je Spacey imao glavnu ulogu, također je prekinuo sve veze s glumcem. (Hina)

Prezgodna brineta poznata po golišavim selfijima pokazala kako izgleda njezino kućno izdanje