otrov za žene

Burak silazi s trona! Turski seks-simbol zaludio djevojke diljem svijeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sukru Ozyuldiz tek se nedavno pojavio na sceni, a njegova popularnost planula je u rekordnom roku.

Burak Ozcivit ima opaku konkurenciju. Na sceni se pojavio 29-godišnji turski glumac Sukru Ozyuldiz koji bi uskoro Buraka mogao skinuti s trona najpoželjnijih muškaraca na svijetu. Sukru je već sada stekao titulu seks-simbola u Turskoj, a njegova popularnost seže i van granica Turske.

Pogledaj i ovo Filip Nola - 5 Nešto je drugačije Sjećate li se psihijatra iz popularne serije "Naša mala klinika"? Evo koliko se promijenio otkad je glumio omiljeni lik!

Fatalni Turčin zaludio je žene diljem svijeta koje pomno prate svaki njegov korak na društvenim mrežama. Samo na Instagramu Sukru ima više od milijun pratitelja, a osim Turkinja obožavaju ga i Grkinje i to zbog njegovog grčkog podrijetla s majčine strane. Osim izgleda krasi ga i neosporan talent pa ga mnogi već sada nazivaju jednim od najtalentiranijih turskih glumaca.

 

A post shared by Şükrü Özyıldız (@sukruozyildiz) on

Pripadnice nježnijeg spola Ozyuldiz privlači i istančanim ukusom za modu. Često se nalazi na samom vrhu top-lista najbolje odjevenih muškaraca u Turskoj, a unatoč svim epitetima koji ga prate i dalje je ostao skroman i prizeman zbog čega će ga djevojke, sigurni smo, voljeti još i više.

No, na žalost mnogobrojnih obožavateljica Sukurovo srce prije nešto više od godinu dana osvojila je predivna stilistica Rabija Yaman. Njihova ljubav započela je nakon dugogodišnjeg poznanstva, a par već planira i vjenčanje koje bi se trebalo održati već iduće ljeto.

 

A post shared by Şükrü Özyıldız (@sukruozyildiz) on

 

A post shared by Şükrü Özyıldız (@sukruozyildiz) on

 

A post shared by Rabia YAMAN (@rabiaymn) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene