Turska serija 'Sila' postala je novi hit malih ekrana, a srpska publika oduševljena je ljubavnom pričom Sile i Boran age.


Nakon što je u Hrvatskoj osvojila gledatelje malih ekrana i popela se na vrh najgledanijih serija, 'Sila' je osvojila srpsku publiku.

Vezani članci Jovan Veselinović Za njim je tragala cijela Srbija: Pronađeno tijelo maturanta iz Niša. Skočio sa zgrade? Pfizer cjepivo, ilustracija Šesti u svijetu i ne planiraju stati: Srbija ugovorila s Pfizerom još 2,3 milijuna doza cjepiva

Finale serije u Hrvatskoj gledao je gotovo svaki drugi gledatelj koji je u tom trenutku bio pred malim ekranima, točnije njih više od 850 tisuća. Ljubavnu priču Sile i Boran age svakodnevno je pratilo više od 630 tisuća gledatelja.

Nakon što je očarala Hrvate, Sila zabljesnula i u Cannesu!

Prelijepu Silu u seriji je utjelovila Cansu Dere, jedna od najpopularnijih turskih glumica, nekadašnja Miss Universe Turske koja se glumom počela baviti unatoč velikoj ljubavi prema arheologiji koju je diplomirala u Istanbulu.

Glavnu mušku ulogu u seriji je utjelovio model i glumac Mehmet Akif Alakurt, koji je se može pohvaliti titulom Best Modela Turske 2001. godine te titulom viceprvaka na svjetskom natjecanju modela iste godine.

Čini se da u Srbiji situacija neće biti ništa drugačija. Priča o djevojci Sili koju, da bi spasila život brata kojeg nikad nije upoznala, udaju za poglavara plemena, osvaja  srca gledatelja i u susjednoj državi. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook