Obožavaju ih

Turski par zaludio je Srbiju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Turska serija 'Sila' postala je novi hit malih ekrana, a srpska publika oduševljena je ljubavnom pričom Sile i Boran age.

Nakon što je u Hrvatskoj osvojila gledatelje malih ekrana i popela se na vrh najgledanijih serija, 'Sila' je osvojila srpsku publiku.

Pogledaj i ovo showbuzz Opasno u Turskoj Napušta Tursku i seli na drugi kontinent! Miljenik žena bježi od glume

Finale serije u Hrvatskoj gledao je gotovo svaki drugi gledatelj koji je u tom trenutku bio pred malim ekranima, točnije njih više od 850 tisuća. Ljubavnu priču Sile i Boran age svakodnevno je pratilo više od 630 tisuća gledatelja.

Nakon što je očarala Hrvate, Sila zabljesnula i u Cannesu!

Prelijepu Silu u seriji je utjelovila Cansu Dere, jedna od najpopularnijih turskih glumica, nekadašnja Miss Universe Turske koja se glumom počela baviti unatoč velikoj ljubavi prema arheologiji koju je diplomirala u Istanbulu.

Glavnu mušku ulogu u seriji je utjelovio model i glumac Mehmet Akif Alakurt, koji je se može pohvaliti titulom Best Modela Turske 2001. godine te titulom viceprvaka na svjetskom natjecanju modela iste godine.

Čini se da u Srbiji situacija neće biti ništa drugačija. Priča o djevojci Sili koju, da bi spasila život brata kojeg nikad nije upoznala, udaju za poglavara plemena, osvaja  srca gledatelja i u susjednoj državi. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene