Turska serija 'Sila' postala je novi hit malih ekrana, a srpska publika oduševljena je ljubavnom pričom Sile i Boran age.


Nakon što je u Hrvatskoj osvojila gledatelje malih ekrana i popela se na vrh najgledanijih serija, 'Sila' je osvojila srpsku publiku.

Vezani članci Aleksandar Vučić Srbija uvodi potpunu zabranu kretanja? "Ni Sajam ni druge sportske dvorane neće imati dovoljno kreveta da prime sve oboljele" Slika nije dostupna Znate li gdje se uopće snima popularna serija 'Sila'?

Finale serije u Hrvatskoj gledao je gotovo svaki drugi gledatelj koji je u tom trenutku bio pred malim ekranima, točnije njih više od 850 tisuća. Ljubavnu priču Sile i Boran age svakodnevno je pratilo više od 630 tisuća gledatelja.

Nakon što je očarala Hrvate, Sila zabljesnula i u Cannesu!

Prelijepu Silu u seriji je utjelovila Cansu Dere, jedna od najpopularnijih turskih glumica, nekadašnja Miss Universe Turske koja se glumom počela baviti unatoč velikoj ljubavi prema arheologiji koju je diplomirala u Istanbulu.

Glavnu mušku ulogu u seriji je utjelovio model i glumac Mehmet Akif Alakurt, koji je se može pohvaliti titulom Best Modela Turske 2001. godine te titulom viceprvaka na svjetskom natjecanju modela iste godine.

Čini se da u Srbiji situacija neće biti ništa drugačija. Priča o djevojci Sili koju, da bi spasila život brata kojeg nikad nije upoznala, udaju za poglavara plemena, osvaja  srca gledatelja i u susjednoj državi. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook