Fizički su se obračunali predstavnici BiH na Eurosongu! Reperu slomljen nos, pjevač dobio bocom u glavu!


Kakav Eurosong! Čini se da ove godine skandali stižu ranije. Naime, na snimanju jedne emisije te proslavi Deenovog rođendana, uslijed koje čaše više, fizički su se obračunali članovi bosanskohercegovačke ekipe Eurosonga, prenosi Radio Sarajevo.

Vezani članci Tomislav Marić - Toma Livnjak sa zagrebačkom adresom osvojio simpatije publike: Pjevao je papi, zaručio se i osvaja glazbenu scenu! Albina Grčić - 1 Albina otkrila detalje sa snimanja spota za "Tick-Tock", oglasio se i Roko Blažević!

Svjedoci kažu kako su se na snimanju, na Vlašiću, okupili Faud Backović Deen, Dalal Midhat-Talakić, Jasmin Fazalić Jala i Ana Rucner. Iz, još uvijek nepoznatih razloga, odjednom su poletjele šake i boce. Na snimanju se našao i autor pjesme te producent nastupa Almir Ajanović, koji je nasrnuo na repera Jasmina Fazlića te mu slomio nos.

Stradao je u tučnjavi i pjevač Šaćir Ameti, koji je dobio bocom u glavu. Jedino sreća spriječila ga je da ne izgubi oko! Šefica delegacije Lejla Babović potvrdila je da se incidnet dogodio! 'Obračun se doista dogodio. Taj događaj nije organizirala BHT1 niti delegacija Eurosonga. Sudionici se nakon 15 sati vraćaju u Sarajevo, kada ćemo imati službene informacije', rekla je Babović za Radio Sarajevo.