Estradni dvoboj

I to se dogodilo - Severina iskopirala Rozgu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga već je izbacila ljetni hit 'Kraljica', a sada se još čeka Severinin 'Calimero'. Izašla je njezina prva fotka iz spota, no izgleda li vam nešto - poznato?

Severina vs. Rozga – priča o rivalstvu dvije poznate Splićanke na domaćoj sceni i danas je aktualno. Koja ima veći hit, koja nosi kraću minicu, koja je bila prva? E pa sada je izgleda Jelena pretekla Severinu.

 

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Rozga u novom spotu pokazala svoju guzu više puta od Jennifer Lopez

Naime, Seve je na svojim društvenim mrežama podijelila fotografiju iz novog spota za pjesmu Calimero za koji nosi mrežaste čarape, vruće hlačice i – kožnu jaknu iz Versace limitirane kolekcije za H&M.

[PREMIJERA SLJEDEĆI TJEDAN]''...bit ću opet kao nova, prva želja muških snova, duge noge, vitko tijelo, oko sebe vatru pali #calimero...''

Posted by Severina Vučković on Friday, July 3, 2015

Upravo ju je tu Rozga pretekla jer je ona nosila isti model u sportu za pjesmu 'Tsunami' koji je izašao u prosincu prošle godine.

'Bit ću opet kao nova, prva želja muških snova, duge noge, vitko tijelo, oko sebe vatru pali ‪Calimero‬', otkrila je Seve tek stih nove pjesme dok je Rozgina 'Kraljica' već osvojila regiju.

Izgleda da je ovaj put Seve malo iskopirala Rozgu. Budući da se Jelenu vrlo često proziva za kopiranje Severine, tko zna što će ovaj put reći fanovi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene