Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čini se da je na snimanju filma Brzi i žestoki došlo do iskrica između glumaca Vin Diesela i Dwaynea Johnsona.


Dwayne Johnson, jedan od zvijezda filma Brzi i žestoki upravo završava snimanje osmog nastavka ovoga filma. Glumac ponovno glumi opakog Hobbsa i dok je taj lik neugodan, pomalo čak i arogantan, Dwayne je prava "duša" od čovjeka. Njegova je zadnja objava u potpunosti suprotna od prethodno napisanog, pa je začudila mnoge.

 

A photo posted by therock (@therock) on

Vezani članci Film Jingle Jangle: A Christmas Journey - 4 Neviđena čarolija očekuje nas u toploj priči o izumitelju neobičnih igračaka, velikoj krađi, ali i ljubavi Film San Andreas Zbog ovog filma katastrofe jedan je dječak spasio život svom mlađem bratu i postao pravi heroj

Glumac je za početak zahvalio svojim kolegicama među kojima su Eva Mendes, Helen Mirren, Michella Rodriguez i Helen Mirren. Iako početak teksta to ne otkriva, njegov ostatak posebno je zapapren.

-Moje kolege su duga priča. Neki su profesionalci i tako se ponašaju, dok drugi nisu takvi. Oni koji nisu, prevelike su kukavice da išta naprave. Mlakonje. Kada budete gledali film naredne godine i ako vam u nekim scenama izgleda kao da ne glumim, već da sam bijesan, bit ćete u pravu - napisao je glumac.

Iako mnogi nagađaju tko je glumca od kolega na setu razljutio, mnogi tvrde kako je to Vin Diesel. Naime, Johnson je glumac koji većinu kaskaderskih radnji radi sam, bez pomoći kompjutorske grafike. S druge pak strane, akcijski lik, ali i glumac Vin Diesel potpuna je suprotnost. Većinu kaskaderskih radnji izvodi uz pomoć žica i kompjutorske grafike. Prema pisanju portala TMZ čini kako se uistinu radi o Vinu Dieselu.

 

A photo posted by Vin Diesel (@vindiesel) on

Sudeći prema slici koja je objavljena na društvenim mrežama, čini se da Johnsonu baš i ne leži Vin Diesel.

Inače, osmi nastavak ovog akcijskog filma očekujemo u travnju iduće godine.