Mlada pjevačica Kelly Clarkson povraća desetine puta dnevno. Trudnoća joj nije godna i osjeća se jako loše. Ali ipak želi što prije doznati spol bebe za koju su ona i suprug odabrali unisex ime.


Trudnoća je za većinu žena najljepše razdoblje u njihovim životima,  u kojem najviše uživaju.

Vezani članci Kelly Clarkson - 2 Teški trenuci za glazbenicu koju su napadali zbog izgleda: Usred razvoda ju tuži mužev otac Maja Šuput Maja Šuput čeka prvo dijete! Pjevačica je sretnu vijest objavila na Instagramu: "Dolazi prinova kao naš najljepši dar!''

Većina budućih majki u tijeku trudnoće izgleda ljepše no ikad, a tako se i osjećaju.

No za mladu pjevačicu i uskoro buduću majku, Kelly Clarkson trudnoća je užasna.

To je otkrila prilikom gostovanja u Ellen DeGeneres show-u.

Iako je u 11 tjednu trudnoće, uznemirava je to što stalno povraća.

'Kad pitam žene kako su se osjećale dok su bile trudne kažu mi: 'Ma super je. Vidjet ćeš!'. Kad ih pitam jesu li imale mučnine, kažu mi da nisu. Tada ih poželim udariti automobilom', našalila se Kelly.

'Loše sam jer povraćam desetine puta dnevno. Povraćala sam i prije dolaska u emisiju', otkrila je ističući da ne uživa u trudnoći.

'Uopće se ne osjećam privlačno jer sam debela. I dok mi svi govore kako sjajim i da su mi kosa i nokti super, još mi je i gore jer to su čiste gluposti. Moji nokti su kratki, kosa mi otpada kao da nije lijepa i ne sjajim. Užasno je', dodala je.

Kelly je isfrustrirana još i više zbog podatka da većina žena nije imala mučnine ili su ih imale samo u početku, a ona se bori s njima i u 11. tjednu trudnoće.

'Očajna sam, ali u isto vrijeme i sretna zbog trudnoće. Voljela bih da me 'on' ili 'ona' prestane ubijati', kroz smijeh je rekla Kelly.

I pored toga što se ne osjeća dobro zbog pojačanih simptoma trudnoće, Kelly je nestrpljiva da dozna spol bebe.

Ime koje su odabrali ona i njen suprug odgovarat će za oba spola, no tajanstvena Kelly ipak ga nije htjela otkriti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook