Prije samo nekoliko dana potvrdila je kako će postati majkom po drugi put.


I 46-godišnja Halle Berry je presretna zbog prinove, ali je i u intervjuu za CNN priznala kako je mislila' da neće zatrudnjeti u 46.godini'.

Vezani članci Dijete, ilustracija Nevjerojatan slučaj: Petogodišnje dijete bez odjeće lutalo zagrebačkim Vrapčem Slika nije dostupna Sud presudio u korist Halleinog bivšeg!

'Ovo je bilo najveće iznenađenje mog života, da vam kažem iskreno. Mislila sam kako je moje vrijeme za trudnoću prošlo, ipak imam 46 godina, stoga sam jako iznenađena i blagoslovljena. Najvažnije je da je dijete zdravo', zaključila je glumica, ne želeći otkriti spol djeteta.

>> Teško je maknuti pogled s 46-godišnje glumice!

Halle već ima 5-godišnju kći Nahlu iz prošle veze s Gabrielom Aubreyem, a s 47-godišnjim zaručnikom Olivierom Martinezom će dobiti svoje drugo dijete.

Podsjetimo, Halle je bila dva puta u braku, s Davidom Justiceom od 1993. do 1997. godine da bi se 2001. godine udala za Erica Benneta no ta veza je trajala sve do 2005. godine.

Iste godine započinje i romantičnu vezu s Gabrielom s kojim je dobila Nahlu, a raskinuli su 2010. godine kad je počela vezu s Oliverom Martinezom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook