Na brzinu se udala, zatrudnjela, a od svog stila ne života ipak ne odustaje. Tamara Ecclestone uputila se u Abu Dhabi na utrku Formule 1.


Slavna bogatašica Tamara Ecclestone sa suprugom Jayjem Rutlandom otišla je u Abu Dhabi na utrku Formule 1. Tamo je i njezin tata Berne sa mlađahnom suprugom.

Vezani članci Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tužna Tamara Ecclestone: ''Kći mi uskoro kreće u školu, mislim da ću je prestati dojiti, sad izlazi iz te faze'' Tamara Ecclestone (Foto: Profimedia) Još nije prošlo ni pola godine, a Tamara Ecclestone već je na osmom odmoru, ovoga puta boravi u Dubaiju

>> 'Plakali smo na prvom ultrazvuku'

Slavna milijunašica koja se nedavno udala izgleda ućiva u trudnoći – otkrila je trbuščić u bež haljinici, a glamurozni izgled upotpunila je sa zlatnim sandalama i kožnoj torbi. Jay je cijelo vrijeme bio uz nju i nje je ispuštao iz ruku.

Tamara priželjkuje djevojčicu kako bi bila bliska s kćeri njezine mlađe sestre Petre, Lavinijom. 'Uzbuđena sam zbog buđenja, hranjenja i mijenjanja pelena. Ne želim da netko drugi to radi, spremna sam na to', rekla je. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook