Adriana Đurđević objavila je video na kojem sjedi u bazenu u žutom kupaćem kostimu.

Galerija


Adriana Đurđević (29) blista dok iščekuje prvo dijete sa svojim mužem, nogometašem Dujom Ćaletom-Carom (24). 

Vezani članci Adriana Đurđević Lijepa supruga Ćalete-Cara pozirala u hrvatskom dresu i naglasila trudnički trbuščić: "Sretno tatice" Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car Adriana Đurđević objavila nove detalje vjenčanja s našim reprezentativcem, svi se slažu da izgledaju kao iz bajke

Lijepa pravnica objavila je video na Instagram storyju u kojem je pokazala kako se zabavlja dok njezin dragi igra na Europskom prvenstvu 2020. Na snimci Adriana sjedi na stepenicama u bazenu u žutom, jednodijelnom badiću s dubokim izrezom, a na usnama ima crveni ruž i kosa joj je raskuštrana zbog vjetra. 

U njezinoj blizini je pas kojeg Đurđević zadirkuje i šprica vodom pa laje. Inače, supruga našeg nogometaša je nedavno podijelila fotografiju na kojoj pozira na plaži u dugačkoj lepršavoj haljini koja joj stoji kao salivena, a sudeći po komentarima ispod fotografije, nitko nije ostao ravnodušan.

"Ka i uvik gledan more ovu tajnu koja diše...", riječi su pjesme "Trag u beskraju" Olivera Dragojevića koje je citirala uz fotku nastalu u Marseillesu, gdje trenutačno živi sa svojim suprugom. "Savršena", "Wow", "Najljepša buduća mama", "Anđeo", samo su neki od komentara koje je dobila.

Lijepa supruga Ćalete-Cara pozirala u hrvatskom dresu i naglasila trudnički trbuščić: "Sretno tatice"

Podsjetimo, Adriana Đurđević i naš reprezentativac Duje Ćaleta-Car vjenčali su se nedavno na tajnoj ceremoniji u njezinu rodnom Dubrovniku. Duje i Adriana zaručili su se prije tri mjeseca, i to nakon četiri godine veze, a zatim su objavili i da će postati roditelj. Adriana je sredinom travnja za časopis Story otkrila da se već nalazi u drugom tromjesečju trudnoće, a priznala je i kako ona i Duje već znaju spol bebe, no to je odlučila zadržati za sebe.

Lijepa Dubrovkinja je zbog nogometaša preselila iz rodnog grada u Marseille, gdje on igra za istoimeni nogometni klub, a već neko vrijeme nose titulu najljepšeg domaćeg para.

Navikli smo je viđati u sićušnim badićima, no i u tajicama je prava atrakcija, a pored nje je i skupi automobil pao u drugi plan

Nekad je ljubila Ivaniševića i uspjelo joj je što nijednoj Hrvatici nije, a kći je od nje naslijedila zavidnu ljepotu