Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nika već neko vrijeme živi u Rusiji, a sad je otkrila kako ona i suprug očekuju prinovu.


'Ja sam vam trudna! Moj dragi Aleksey i ja čekamo malenoga anđela koji stiže u 10. mjesecu. Eto! A sada natrag na trosjed i duboko disanje jer me mali mravac izmori mučninama', napisala je Nika Antolos na svom Facebook profilu tijekom petka.

>> 'Mislila sam da imam problema s čirem, a zapravo sam trudna!'

Vezani članci Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) Naša pjevačica predsjednicu Kolindu moli za pomoć: "Uskoro ću možda prekršiti zakon, nemam više snage" Nika Antolos (Foto: Instagram) Poslije života u Rusiji naša pjevačica vratila se u Hrvatsku, piše poeziju i uživa s kćeri

Nika trenutačno živi u Rusiji sa svojim suprugom Alekseyjem Rubanom, a trudna je već tri mjeseca i jako se raduje prinovi.

Podsjetimo, 24-godišnja Nika je nekad bila članica grupe Feminnem, a cure su se razišle nakon što Nika više nije mogla živjeti na relaciji Hrvatska - Rusija kako bi istovremeno održavala vezu na daljinu i ispunjavala obveze prema grupi.

Tijekom ovog tjedna i njezina kolegica iz nekadašnjeg benda, Neda Parmać otkrila je kako je trudna te očekuje prinovu, a ona bi trebala postati mama u studenom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook