Maja Šuput radovala se otvaranju teretana jer, kako je objasnila, ništa ne može zamijeniti treninge uživo.

Galerija


Trudna Maja Šuput (41) puna je energije i ne odustaje od vježbanja, iako bi već u prvoj polovici sljedećeg mjeseca trebala roditi sina. 

Vezani članci Maja Šuput Obiteljska idila! Šuput zabilježila predivan trenutak sa suprugom i sinom pa priznala u čemu najviše uživaju Maja Šuput Šuput napokon obznanila još jednu sitnicu koju su svi znatiželjno čekali: “Nakon što ste mjesecima čitali o meni, htjeli to ili ne...”

"Iako sam trenirala tri-četiri puta tjedno online s ekipom, ništa ne može zamijeniti live treninge u gymu. Povratak normalnom", istaknula je Maja.

Pjevačica je podijelila nekoliko fotografija na kojima vježba u crnim tajicama i majici bez rukava uz pomoć osobne trenerice. Majina objava oduševila je njezine pratitelje na Instagramu. 

"Bravo", "To ti je dobro za bebu, malo vježbanja", "Samo tako nastavi. Super si", komentirali su. Inače, Šuput je nedavno otkrila da joj je torba za rodilište već spremna. 

"Najslađe pakiranje torbe. Torba za rodilište spremna je za svaki slučaj pa nek' čeka koliko treba", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj je pozirala u svilenoj pidžami ispod koje je sakrila trbuh i velikim osmijehom na licu bez kojeg je ovih dana rijetko kad viđamo.

Goran Vlaović na pragu pedesete dobio dijete sa 17 godina mlađom zaručnicom i bivšom misicom

Reality zvijezda ostala u sjeni svog dečka zbog zanimljivog detalja koji je imao na sebi