Trudnički trbušić je tu

Kate u žutom i kratkom: Buduća mama donijela dašak ljeta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok svijet iščekuje prvo dijete britanskog kraljevskog para, buduća mama Kate Middleton i dalje plijeni pažnju svojim modnim izdanjima.

Ovaj put je Kate Middleton  za godišnji 'Buckingham Palace garden party' odabrala žarko žuti kaputić, kojeg je dizajnirala Emilia Wickstead.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

>> 'Spreman sam za neispavane noći koje dolaze'

Sa sve većim trudničkim trbuhom, 31-godišnja Kate je u  žutom izdanju u pomalo kišni i tmurni London donijela dašak ljeta.

S osmijehom na licu pozdravljala je okupljene, a mnoge je očarala svojim prekrasnim izdanjem. Sa šeširom koji je dodao dašak elegancije, Kate je zaista bila prava princeza.

Na vrtnoj zabavi, koja se održava svake godine u Buckinghamskoj palači, okupilo se preko 8 tisuća ljudi. Uzvanici su uživali u čaju, a sama zabava se opisuje kao jedna od ekskluzivnijih zabava koju priređuje kraljevska obitelj.

Podsjetimo, brojni britanski mediji tvrde kako će Kate i William postati roditelji 13.srpnja!  Zanimljivo je kako taj datum pada usred četverodnevne proslave 60 godina od krunidbe kraljice Elizabete pa je već sad sigurno kako će novopečeni roditelji propustiti dolazak na svečanost.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene