Amy Schumer prekinula je s Benom Hanischem u svibnju 2017. godine, a u rujnu je počela ljubiti Chrisa Fischera.

Galerija


Slavna glumica i komičarka trebala bi roditi kroz nekoliko tjedana.

Vezani članci Izabel Kovačić Lijepa supruga domaćeg nogometaša potvrdila nagađanja i pokazala trudnički trbuščić Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom

Radi se o 37-godišnjoj Amy Schumer koja je još uvijek poslovno aktivna, no najviše uživa u šetnjama u slobodno vrijeme, iako se pritom ne odvaja od mobitela.

Plavokosa komičarka tako je nedavno viđena u jednom parku u New Orleansu bez trunke šminke, ali s velikim osmijehom na licu zbog sretnog privatnog života.

Podsjetimo, Amy se 13. veljače 2018. godine udala za farmera i kuhara Chrisa Fischera, a njihova veza i vjenčanje bili su veliko iznenađenje za njezine obožavatelje i općenito javnost koja niti nije znala da je glumica ponovno sretno zaljubljena. Naime, Amy je njihovu vezu potvrdila cijelom svijetu svega 4 dana prije vjenčanja na plaži u Malibuu.

Glumica je do svibnja 2017. godine bila u 2-godišnjoj vezi s Benom Hanischem, a u rujnu je počela hodati s Chrisom. Amy i Chrisa upoznala je njegova sestra koja je bila Amyna asistentica.

Zanimljivo, dan nakon što je Amy objavila da se udala, njezin bivši dečko Ben svijetu je također predstavio novu djevojku, a pored njezine fotografije napisao je "ja sam pravi sretnik".

Vjerujemo kako komičarku tada više nije bilo nimalo briga za bivšeg dečka, a uskoro stiže kruna ljubavi s Chrisom. 

Kakvo tijelo! Ovako to izgleda kad mlađahni dečko ovu 45-godišnju ljepoticu slika u toplesu