Nikoga nije impresionirao

Varao ju je cijelu vezu, no besramno joj je čestitao rođendan dirljivom porukom i hvalospjevima

Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Instagram) +0 Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) Galerija

Tristan Thompson najpoznatiji je po burnoj ljubavnoj vezi s reality zvijezdom Khloe Kardashian.

Čitavo vrijeme ju je besramno varao, pa je njegova rođendanska čestitka podignula neke upitnike iznad glava.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Ljubav nije bol Ljubav ovog para bila je savršena samo prema van: Dok ga je ona hvalila, on ju je besramno varao i ponižavao

NBA košarkaš Tristan Thompson najpoznatiji je po burnoj ljubavnoj vezi s reality zvijezdom i starletom Khloe Kardashian koja je prošlog četvrtka proslavila 35. rođendan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Par je dobio i kćerkicu True, no ni to nije smirilo okorjelog prevaranta da vara svoju djevojku čak i dok je bila trudna. Kap koja je prelila čašu njezinog strpljenja bila je navodna prevara s manekenkom Jordyn Woods koja je bliska prijateljica obitelji Kardashian, iako za to nisu postojali konkretni dokazi.

Kako god bilo, Khloe se košarkašu više nije vraćala otada, a nakon što je on nedavno kupio vilu svega 25 minuta udaljenju od Khloeine, sada joj je posvetio i emotivnu objavu na Instagramu povodom rođendana uz fotografiju s kćerkicom.

"Sretan rođendan, Khloe. Ti si najljepše biće koje sam ikad upoznao, iznutra i izvana. Hvala što si najbolja mama našoj princezi. Ona je prava sretnica što će se moći ugledati na tebe. Želim ti još više uspjeha u životu i šaljem samo pozitivne vibracije. Uživaj u svom danu, Koko", napisao je košarkaš, no ona mu nije odgovorila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday @khloekardashian You are the most beautiful human I have ever met inside and out. Thank you for being an amazing mommy to our princess True. She is blessed to have someone like you to look up to. I wish you nothing but more success and sending you positive blessing your way. Enjoy your day Koko ❤️

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

To je potpuno razumljivo obzirom na to da je zbog njega isplakala puno suza zbog brojnih javnih i tajnih prevara, no opametila se srećom na vrijeme. Također, košarkaš navodno ne sudjeluje previše u odgoju kćerkice, već ima stav "kad je s njom je s njom, a kada nije..."

Jednako takav odnos navodnom ima i sa sinom kojeg je dobio iz propale veze s djevojkom koju je navodno varao s Khloe dok je također bila trudna.

Čini se kak ose neki ljudi doista nikad ne mijenjaju...

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati u Opatiji (Foto: PR) Damir Kedžo (Foto: PR) Ivana Paris (Foto: PR) Poznati u Opatiji (Foto: PR) +0 Vedrana Linardić, Ivana Paris (Foto: PR) Celebrity Ivana Paris blista poslije razvoda, a pažnju je plijenila i bivša djevojka našeg nogometaša
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene