Tristan Thompson najpoznatiji je po burnoj ljubavnoj vezi s reality zvijezdom Khloe Kardashian.

Galerija


Čitavo vrijeme ju je besramno varao, pa je njegova rođendanska čestitka podignula neke upitnike iznad glava.

Vezani članci Khloe Kardashian Varao je s brojnim ženama i dok je bila trudna, ali čini se da mu je oprostila jer šuška se čak da su se i zaručili Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Ljubav ovog para bila je savršena samo prema van: Dok ga je ona hvalila, on ju je besramno varao i ponižavao

NBA košarkaš Tristan Thompson najpoznatiji je po burnoj ljubavnoj vezi s reality zvijezdom i starletom Khloe Kardashian koja je prošlog četvrtka proslavila 35. rođendan.

Par je dobio i kćerkicu True, no ni to nije smirilo okorjelog prevaranta da vara svoju djevojku čak i dok je bila trudna. Kap koja je prelila čašu njezinog strpljenja bila je navodna prevara s manekenkom Jordyn Woods koja je bliska prijateljica obitelji Kardashian, iako za to nisu postojali konkretni dokazi.

Kako god bilo, Khloe se košarkašu više nije vraćala otada, a nakon što je on nedavno kupio vilu svega 25 minuta udaljenju od Khloeine, sada joj je posvetio i emotivnu objavu na Instagramu povodom rođendana uz fotografiju s kćerkicom.

"Sretan rođendan, Khloe. Ti si najljepše biće koje sam ikad upoznao, iznutra i izvana. Hvala što si najbolja mama našoj princezi. Ona je prava sretnica što će se moći ugledati na tebe. Želim ti još više uspjeha u životu i šaljem samo pozitivne vibracije. Uživaj u svom danu, Koko", napisao je košarkaš, no ona mu nije odgovorila.

To je potpuno razumljivo obzirom na to da je zbog njega isplakala puno suza zbog brojnih javnih i tajnih prevara, no opametila se srećom na vrijeme. Također, košarkaš navodno ne sudjeluje previše u odgoju kćerkice, već ima stav "kad je s njom je s njom, a kada nije..."

Jednako takav odnos navodnom ima i sa sinom kojeg je dobio iz propale veze s djevojkom koju je navodno varao s Khloe dok je također bila trudna.

Čini se kak ose neki ljudi doista nikad ne mijenjaju...

Ivana Paris blista poslije razvoda, a pažnju je plijenila i bivša djevojka našeg nogometaša