Trio Šubarić je u polufinale lansirao zlatni gumb Igora Mešina i Frane Ridjana, a talentirane trojke vratile su se u novom i neočekivanom izdanju.

Galerija Trio Šubarić - 4 Trio Šubarić - 6 Trio Šubarić - 2 +31 Trio Šubarić - 2

Trojke Adrian, Gabriel i Tomislav, poznatiji i kao Trio Šubarić, vratili su na pozornicu "Supertalenta" u trećoj polufinalnoj emisiji.

Vezani članci Melkior Bašić Chef Melkior ispričao nam je kako je dobio nadimak Gospodin Fatalni zbog kojeg ga kolege iz žirija zezaju i danas! Tia Mikić - 4 Tek joj je 12 godina, a njezin talent, ali i lekcije iz života mnoge bi mogle posramiti!

U polufinale ih je lansirao zlatni gumb voditeljskog dua, Igora Mešina i Frane Ridjana, a njihov talent je šesteroručno sviranje klavira. Osim što su talentirani, oni su i neodoljivi pa su tako zadnji put rastopili žiri i gledatelje svojom pojavom.

"Znao sam da smo slatki, ali nisam znao da smo toliko slatki. Mislim da smo čak i Bilmana uspjeli otopiti", rekao je jedan od trojki prije nastupa u polufinalnoj emisiji.

Jedan od dječaka na audiciji je krivo rekao godine koje imaju, a ovaj put je objasnio što se dogodilo.

"Jednostavno je trema odradila svoje", objasnio je.

"Kada smo prvi put došli na pozornicu bili smo uzbuđeni i trema je bila velika jer nam je bio prvi nastup na velikom showu", ispričali su, pa su se sjetili i kako su ih Frano i Mešin zezali prije nego što su im ali zlatni gumb.

"Ja sam mislio da su kamermani stvarno zabrljali i da smo stvarno morali ispočetka, malo su nas preplašili. Prvo nismo bili svjesni što se događa, trebalo nam je nekoliko sekundica da shvatimo da smo mi dobitnici zlatnog gumba. Iznenadili su nas i čak malo i uplašili", rekli su dečki i najavili kako su za polufinale pripremili nešto novo i neočekivano.

Ovaj put su umjesto klasične svirali popularnu glazbu, a nastup su pratili i plesači te je sve izgledalo još spektakularnije nego na audiciji.

"Zaigrali se Šubarići, bravo! Kao da ste malo i odrasli, ubacili ste komercijalniji zvuk, igru na sceni, sve je dobilo još nešto, opravdali ste svoj zlatni gumb", zadovoljan je bio Janko Popović Volarić.

"Stajling vam je fenomenalan, uklopio bi se Bilman k vama", komentirala je Maja Šuput kada je primijetila da Šubarići imaju iste plišane sakoe kao njezin kolega iz žirija. "Vi ste toliko sjajni, ozbiljno ste i narasli, zaista ste opravdali zlatni gumb", poručila im je Maja.

"Sve što su kolege rekli, potpisujem", rekao je Davor Bilman.

"Danas sam vidjela nešto što nisam naslutila u audicijskom dijelu, imate i jedan osjećaj za prenošenje emocije sviranja u tijelo i to mi se jako svidjelo", složila se s kolegama iz žirija i Martina Tomčić, a zadovoljni su bili i Frano i Mešin.

Šubarić su u glazbenu školu krenuli s 9 godina. Mama im je imala jedan stari sintesajzer koji nije imao ni sve tipke, a nakon upisivanja glazbene škole su primijetili da je u sviranju sintisajzera i klavira ogromna razlika. Sada sviraju klavir samostalno sa svoje tri profesorice, ali i zajedno - šesteroručno. Po tome su, koliko znaju, jedinstveni.

Kažu da je klavir njihov kućni ljubimac, a hrane ga sviranjem. Kod kuće imaju 3 klavira tako da mogu sva trojica vježbati. Izmjenjuju se na njima jer je jedan akustični, a dva su električna. Uzori u glazbi su im Mozart, Beethoven, Schubert, ali vole i crkvene skladbe. Kada sviraju, to im je najbolji odmor, a voljeli bi i u budućnosti svirati zajedno. Prvi su u svojoj obitelji koji se bave glazbom. Uvijek su jednako odjeveni i to jako vole. Sva trojica žele biti pijanisti i/ili profesori klavira kada odrastu. Gabrijel je već počeo po malo i skladati. Imaju posebnu vezu i osjećaju jedan drugoga što im pomaže i u sviranju. Teško ih je razdvojiti - ono što radi jedan, tako radi i drugi i treći.

Šuput stigla s kraljevskih dvora: Ušetala je s haljinom dostojnom princeze, a tu je i kruna na glavi! Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +31 Maja Šuput

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju