Ovisnost o alkoholu i drogama veliki je problem mnogih slavnih zvijezda, a neke se s njime bore godinama. Svi se sjećamo javnog sloma Britney Spears koja se iz tog pakla, čini se uspješno izvukla ili se barem trudi.

Galerija


Slučaj navodnog predoziranja pjevačice i glumice Demi Lovato i njenog završetka u bolnici šokirao je i rastužio njene obožavatelje diljem svijeta. Njezini su nastupi otkazani, a sada ju čeka dug oporavak.

Vezani članci Britney Spears (Foto: Profimedia) Kad je u jednom salonu tražila da joj obriju glavu, svijet je zanijemio od šoka: Što se to dogodilo s njom? Christina Aguilera (Foto: Screenshot) Ovaj je spot prije 17 godina šokirao gledatelje zbog golotinje i vrućeg plesa, a danas bi mu se smijali

Mnoge se zvijezde bore s istim problemom kao i Demi, neke manje, a neke više uspješno. Jedna od njih je pjevačica Britney Spears koja se trenutno nalazi na svjetskoj turneji, a o bivšoj ovisnici o drogama i alkoholu, brine njezin tim da ostane potpuno trijezna i da ne postoji niti najmanja šansa da popije kap alkohola, prenosi Page Six.

Britney Spears (Foto: Getty Images)
Britney Spears (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Za vrijeme nastupa u Radio City Music Hallu Britneyin tim pridržavao se točnih uputa o netočenju i konzumiranju alkohola iza pozornice jer ne žele alkohol u njenoj blizini, a i velik broj pratećih plesača je maloljetan pa je i to dodatni razlog za oprez. Pravila se pridržavaju svi tijekom cijele turneje, ali i prije nje.

Naime Britney je sama dala uputu o sklanjanju alkoholnih pića iz hotelskih soba u kojima će boraviti i zabranu kretanja bilo kakvih sumnjivih osoba oko područja gdje ona boravi.

Nekadašnja pop princeza trijezna je već neko vrijeme i to nakon što je doživjela živčani slom u javnosti 2007. godine što danas svi, nažalost, pamte ali danas se dobro osjeća. “Britney živi u mjehuriću. Zdrava je, upravo je proslavila još jednu trijeznu godinu“, izjavio je izvor blizak pjevačici.

Spears izvodi vlastiti glazbeni show “Piece of Me“ u Las Vegasu i to čak 248 puta na godinu, a na trenutnoj svjetskoj turneji posjetit će London, Dublin, Paris, Berlin i Oslo.

Britney Spears (Foto: Getty Images)
Britney Spears (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Britney može zaista biti zahvalna na tolikoj potpori suradnika ali i obožavatelja koji su bili uz nju tijekom svih njenih uspona i padova, profesionalnih i privatnih jer ona je danas sretna i uspješna i ono što je najvažnije, zdrava osoba.