Drugi pokušaj

Bivši suprug Meghan Markle oženio se tjedan dana nakon što su vojvotkinja i princ Harry dobili sina

Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Trevor Engelson i njegova nova supruga (Foto: Instagram) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Trevor Engelson i njegova nova supruga (Foto: Instagram) Trevor Engelson i njegova nova supruga (Foto: Instagram) Trevor Engelson i njegova nova supruga (Foto: Instagram) +0 Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) Galerija

Bivši muž Meghan Markle, Trevor Engelson (42) vjenčao se s bogatom nasljednicom Tracey Kurland (31).

Gotovo godinu dana od bajkovitog vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja, koje je potvrdilo da je moguće "upecati" princa u stvarnom životu, ponovno se oženio i Meghanin bivši suprug Trevor Engelson. 

Pogledaj i ovo Trevor Engelson i njegova nova supruga (Foto: Instagram) Muški izlazak Dok ona uništava britansku monarhiju, bivši suprug Meghan Markle tulumari s prijateljima po Hollywoodu

U subotu je na raskošnom vjenčanju u Kaliforniji Trevor razmjenjivao strastvene poljupce sa svojom 11 godina mlađom odabranicom, bogatom nasljednicom Tracey Kurland. Holivudski producent prošlog je lipnja zaprosio bogatu nutricionisticu, a priprema vjenčanja trajala je nešto kraće od godinu dana. Slično kao i ona princa Harryja i Meghan, koji su nedavno dočekali i svoje prvo dijete.  

Trevoru je ovo drugi brak. Ovom zajednicom stupio je u multimilijunašku obitelj, baš kao i njegova bivša supruga prije godinu dana. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To Tracey and Trevor 💕🥂✨🎉😍 #t🖤t

Objavu dijeli N A T A S H A 👑 L O O M I S (@natashaloomis)

Vjenčanje je održano u skupocjenom resortu Rosewood Miramar Beach. Na domjenku su služeni burgeri, pomfrit i razne salate, a gosti su mogli uživati u personaliziranim društvenim igrama.

Tracey Kurland (31) kći je Stanforda Kurlanda, kontroverznog trgovca nekretninama i brokera koji je u krizi 2008. davao riskantne kredite građanima i obogatio se na temelju prodaje hipoteka.

Par se zaručio nakon godinu dana veze, a u bračnu luku uplovili su za nešto malo manje od dvije godine. 

Podsjetimo, Meghan Markle i Trevor Engelson bili su u neuspješnom i kratkom braku – njihova sreća trajala je tek dvije godine. Vjenčali su se 2011. na plaži na Jamajci. Meghanino prvo vjenčanje tako je bilo znatno ležernije od onog kraljevskog, imala je opuštenu kosu i jednostavnu bijelu haljinu. Par je u brak stupio nakon više od sedam godina veze, a službeni razlog rastave bile su "nepremostive razlike."

S obzirom na fotografije, čini se da su i vojvotkinja Meghan, a i njezin bivši suprug sada mnogo sretniji sa svojim životima. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) +7 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Drugačije nismo ni očekivali: Pogledajte kako je završila svadbena proslava Maje Šuput!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene