Željet ćete još!

Trenerice slavnih koje će vas natjerati da se znojite!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ako ste pomislili kako se radi o ljepoticama koje samo uživaju u objavljivanju selfia, niste u pravu, one su profesionalne trenerice, nutricionistice, supruge i majke.

Ove latinoamerikanke ne pokazuju svoja tijela samo zato da bi nam narasle zazubice, čine to kako bi i ostatku svijeta skrenule pozornost na to koliko je vježbanje važno za naše zdravlje ali i za naš izgled.

Pogledaj i ovo showbuzz Motivirana je Žanamari ne odustaje tako lako: Pokazala kako vježba u vrućim hlačicama ali i detalj koji joj krasi tijelo

Pogledajte kako se poznate dame senzualno izvijaju

Massiel Arias, a na Instagremu svi je znaju kao Massy, je osobna trenerica celebrityja.Vježbanjem ne samo što je svoje tijelo dovela do savršenstva već je prebrodila i tešku depresiju. Kada više nije znala što učiniti sama sa sobom, otišla je u teretanu i zaljubila se u takav stil života, rezltati nisu izostali. Massy nije trenarice slavnih, inspirira mnoge 'obične' žene koje su svoja tijela preoblikovala zahvaljujući njezinim vježbama.

Lyzabeth Lopez još jedna seksi latinoamerikanka koja vas ne bi trebala predugo nagovarati da započnete s vježbanjem. Lijepa i uspješna, Lyzabeth je nagrađivana trenerica i holistička nutricionistica. Osmislila je program 'Hourglass Workout', uz kojeg gubite kilograme ali istovremeno dobivate zanosne obline. 

Shonda Wagner je tridestsedmogodišnja supruga i majka i živi je dokaz da i nakon poroda možete izgledati savršeno. Iz svog osobnog iskustva u borbi s kilogramima, osmislila je program vježbi za koje vam nije potrebna teretana, možete ih raditi kod kuće. Shonda je osim svog tijela u formu dovela i tijela mnogih slavnih mama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene