Romantika na Poljudu

Ludo zaljubljeni i poslije 18 godina braka: Zaprosio ju je nakon samo 6 mjeseci veze, a skupa su prebrodili i njezin tumor

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trener Hajduka Paolo Tramezzani snimljen je kako se ljubi sa suprugom Elisom na tribini Poljuda.

Otkako je u siječnju ove godine postao trener splitskog Hajduka, Talijan Paolo Tramezzani osvojio je simpatije javnosti te se brzo udomaćio u novoj sredini.

Pogledaj i ovo Marko Livaja Slatko! Iris Rajčić objavila fotografije priprema za vjenčanje s Livajom, jednim detaljem oduševila je navijače Hajduka!

S njim su se iz Milana u Split preselile i supruga Elisa te njihova kći Emilie, koja je u Splitu nastavila pohađati treći razred osnovne škole.

Tramezzani i njegova supruga, koja je diplomirana pravnica, zajedno su već 18 godina, a ovoga su ih tjedna fotografi uhvatili u intimnim trenutcima.

Bračni par proslavio je pobjedu Hajduka nad Velikom Goricom poljupcima na tribinama Poljuda, a na fotografijama izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana.

"Upoznali smo se u Milanu, na jednoj večeri sa zajedničkim prijateljima. U Elisu sam se zaljubio na prvi pogled i samo deset dana nakon našeg prvog susreta pozvao sam je da se doseli k meni u Milano", ispričao je Tramezzani u ožujku za magazin Gloria.

Otkrio je i da je suprugu zaprosio nakon šest mjeseci veze, a ona kaže kako nikada nije požalila što je svoju karijeru podredila njegovoj.

"Otkako je Emilie porasla, imam više slobodnog vremena te sam nedavno upisala online studij marketinga", pohvalila se Elisa.

Bračni par je prije četiri godine prošao i kroz jedno teško razdoblje. Kada su se preselili u Švicarsku, gdje je Paolo počeo trenirati klub Sion, Elisi je dijagnosticiran tumor.

Iako je bio benigan, zbog komplicirane operacije i opravka Paolo je tada odustao od angažmana te se potpuno posvetio supruzi i kćerkici kojoj su tada bile samo četiri godine.

Danas je to iza njih, a supružnici Tramezzani ističu da sa svojom kćeri baš uživaju u Splitu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene