Iza nas je treća polufinalna emisija showa Supertalent.

Galerija


Iza nas je večer puna iznenađenja i obrata, a u ovoj trećoj polufinalnoj emisiji Supertalenta saznali smo koje troje natjecatelja će završiti u finalu i boriti se za glavnu nagradu od 200 tisuća kuna te laskavu titulu pobjednika sedme sezone najgledanijeg showa u Hrvatskoj.

Točka koja je najviše oduševila gledatelje bila je energična step rapsodija koju je izvela plesačka skupina Step 'n Jazz, pa su oni prvi prošli u finale, a druga natjecateljica koja je prošla u finale je malena diva nevjerojatnog glasa, Gabriela Braičić. Žiri je pak u finale odlučio poslati Škota Steviea Starra!

Mala diva

Gabiela Braičić na audiciji je dobila zlatni gumb od Janka Popovića Volarića, a sada je ponovno oduševila izvedbom pjesme "This is me" i dokazala kako je stvarno glazbeno čudo.

Mentalist opet sve osupnuo

Siniša Hotko ponovno je dokazao kako vlada nevjerojatnom vještinom razumijevanja ljudskog uma. Natjerao je pola studija da misli isto, a to ne može baš svatko! 

Sarajevski pop rock klinci 

Članovi Pop Rock Škole Sarajevo nastupili su sa složenom kombinacijom pjesama, ali nisu oduševili žiri. 

Mistični duo 

Jakob i Maja Bergant nastupili su kao žonglerski duo i demonstrirali vještinu za koju je potrebna velika koordinacija i smirenost. 

Dečki koji plešu na svaki ritam

Simpatični Maks i Đuro sve su razgalili svojim simpatičnim plesnim nastupom. Zaokružena priča, dobar ples i odlični kostimi ovog dvojca razgalili su žiri. 

Cota G4 zapalili pozornicu

Bend s 20-godišnjim iskustvom zapalio je pozornicu svojom obradom hita Michaela Jacksona.

 

Besramno dobri plesači

Plesni trio No shame ponovno je oduševio i žiri i publiku, a pokazali su nevjerojatnu sinkroniziranost i brzinu pokreta.

Šarmantna gospodična rasturila

Duo Sara i Đurica izveli su hit Meghan Trainor "All about that bass" i natjerali žiri da cupka na mjestima od želje da zapleše. 

Kralj bizarnosti

Škot Stevie Starr u polufinalu Supertalenta progutao je žilet, magnete, pribadače, ali i prsten Maje Šuput!

Zarazna energija mladih stepera

Plesni sastav Step 'n Jazz usklađenošću, energijom i plesnim koracima ostavio je sve prisutne u čudu.

Sve o showu "Supertalent" pratite na službenoj stranici