S obzirom da su Grčka, Portugal, Poljska, Cipar, Slovačka, ali i susjedna Bosna i Hercegovina odlučile da neće ići na Eurosong, zanimalo nas je što vi mislite o sudjelovanju 'Lijepe naše!'


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Tatjana Jurić Nina Badrić otkrila tajnu: Tatjana Jurić nedavno se pomirila s Ivanom Zubakom, a čini se i zaručila Slika nije dostupna Što ostali sudionici Eurosonga misle o Nini?

Uz brojne komentare na jučerašnju vijest da je i Bosna i Hercegovina odlučila da neće sudjelovati na Eurosongu u Švedskoj sljedeće godine, dobili smo i rezultate ankete koja je jasno i glasno otkrila kakvo je mišljenje naših čitatelja o odlasku Hrvatske na to popularno glazbeno natjecanje!

>> Što se događa? Ni BiH neće na Eurosong!

Čak 84 posto glasača reklo je da Hrvatska ne bi trebala ići na Eurosong sljedeće godine! Dakle, od ukupno 934 glasča, 780 ljudi je bilo protiv našeg predstavljanja na Eurosongu 2013. 154 osobe su, pak, mišljenja da bi ipak trebali ići i braniti boje naše zastave!

Prisjetimo, zbog globalne ekonomske krize već nekoliko zemalja najavilo je da neće sudjelovati na Eurosongu sljedeće godine. Grčka, Portugal, Poljska, Cipar i Slovačka zbog velike ekonomske krize sljedeće godine neće slati svoje predstavnike na Eurosong, a sada im se pridružila i susjedna Bosna i Hercegovina.

>> Što se događa s Eurosongom? Mnoge zemlje odustale, ne i Hrvatska!

Hrvatska, koju je ove godine predstavljala Nina Badrić, i dalje ne odustaje od Eurosonga i odlučeno je da sljedeće godine na popularno glazbeno natjecanje u Švedsku šaljemo - klapu!

No naše istraživanje pokazalo je da nisu svi toliko oduševljeni tom odlukom, a kao primjera donosimo vam jedan od komentara s našeg Showbuzz Facebooka koji odgovara na pitanje 'Mislite li da i Hrvatska treba odustati od Eurosonga?':

'Naravno da bi. Uzaludno se troši novac, a Eurosong više nema veze s dobrim pjesmama, nego samo s kičem, glasanjem susjeda za susjede ili sa cirkusom na pozornici. Prije sam ga stvarno voljela, a sada mi se od većine izvođača smuči, pa i naših', napisala nam je čitateljica Majich Zg.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook