Kakav doživljaj

Trčali Rockyjevim stubama i nabasali na njega - 'Selfie' im donio slavu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Skupina turista koja je trčala slavnim "Rockyjevim" stepenicama u Philadelphiji dobila je neočekivanu nagradu - "selfie" sa samim Rockyjem.

Peter Rowe ispričao je američkim medijima kako je s dvojicom kolega s fakulteta trčao stepenicama Muzeja umjetnosti u Philadelphiji i ugledao Sylvestera Stallonea.

Pogledaj i ovo Sylvester i Sage Stallone Pretužno Sylvester Stallone otvorio dušu o tragediji koja mu je zadesila obitelj, sina kojeg je izgubio svi dobro pamte iz hit-filma!

Stallone se našalio s njima rekavši da su toliko brzi da kraj njih izgleda loše i zatim pristao pozirati za "selfie". Upravo ih je taj selfie i proslavio jer svi veliki mediji u svijetu pišu upravo o njihovoj avaturi - to je svakako uspomena za pamćenje!

Slavni snagator Sylvester Stallone pokazao svoju nježnu stranu na odmoru s obitelji

Stallone je stube Muzeja umjetnosti proslavio u prvom Rockyju, kada ih je fiktivni boksač koristi za trening. Od podnožja do vrha su 72 kamene stepenice. Tisuće ljudi sada godišnje posjeti stube, trče do vrha i poziraju sa statuom Rockyja.

Stallone trenutno u Philadelphiji snima film "Creed", posljednji iz serijala o Rockyju. U filmu Michael B. Jordan glumi unuka prvog Rockyjeva suparnika Apolla Creeda. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene