Tamara živi na luksuznom imanju u blizini sestre Petre.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Samo nekoliko dana nakon što je Petra Ecclestone pustila televizijske kamere na svoje luksuzno imanje i pokazala raskošnu vilu, isto je napravila i njena sestra Tamara.

Naime, ona je pustila fotografe časopisa Hello! da snime preko stotinu milijuna dolara vrijedno imanje koje se nalazi u blizini Petrinog.

>> Dom veći i od Bijele kuće: Zavirite u 85 milijuna dolara vrijedan dvorac!

Točnije, Tamara je vlasnica imanja od 19 tisuća četvornih metara, a u samoj vili se nalazi privatno kino, klub, teretana te dovrana za pilates baš kao i nekoliko garderoba. Vila ima 12 spavaćih soba i 15 kupaonica te je koštala 125 milijuna dolara.

'Ovo je kuća za moj novi početak. Znam da je prevelika za moje osobne potrebe, ali nadam se da će to jednog dana biti moja obiteljska kuća kada se odlučim vjenčati i roditi. Jako se veselim preseljenju u novu kuću gdje ću moći stvarati nova sjećanja i zatvoriti vrata starima', komentirala je bogata nasljednica Bernieja Ecclestonea, Ona je nedavno prekinula sa zaručnikom Omarom Khyamijem nakon što je u javnost procurio video na kojem je Omar uhvaćen u seksualnim igricama.

Na pitanje novinara kakvog dečka želi, Tamara je odgovorila: 'Želim nekoga tko će me znati nasmijati, ali najbitnije je povjerenje jer bez toga nema ničega u vezi'.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook