Travis Scott kroz nekoliko dana navodno će zaprositi Kylie Jenner.

Galerija


Ovogodišnji Super Bowl sve je bliže i uzbuđenje oko jednog od najvećih sportskih događanja u SAD- u i footballa ne jenjava, no iako možda niste veliki obožavatelj tog sporta vjerojatno ćete htjeti popratiti tu sportsku priredbu zbog onog što sprema reper Travis Scott.

Vezani članci Kylie Jenner (Foto: Instagram) Evo ti, Travis! Beauty mogulica uskočila u seksi haljine koje su istaknule njezine umjetne obline Kim Kardashian (Foto: KimKardashianWest.com) Slavnim sestrama golotinja je srednje ime, no samo su dvije od njih pet pozirale za slavni Playboy

Naime, on u poluvremenu susreta navodno planira zaprositi djevojku i majku svoje kćeri, popularnu Kylie Jenner. Njihovi fanovi uvjereni su kako će se to dogoditi upravo ove nedjelje, na što ukazuju i brojni znakovi.

Kylie i Travis neprestano se u javnosti oslovljavaju s titulama supruge, odnosno supruga pa su mnogi već nekoliko puta povjerovali kako su izrekli "sudbonosno da" u tajnosti. To možda i ne bi bilo čudno, ali ako do vjenčanja još nije došlo, sljedeća na redu je prosidba.

"Extraño a mi esposo" iliti "Nedostaje mi moj suprug", napisala je Kylie uz jednu od objavljenih fotografija na svom profilu na Instagramu.

Nije tajna kako u Travisovu životu sve mora biti "vatreno". Njemu je njegova umjetnost vatrena, kao i očinstvo a navodno smišlja i vatreni način na koji će zaprositi Kylie.

"Vjenčat ćemo se uskoro. Moram samo biti siguran da ću je vatreno zaprositi, smisliti kako će to biti", izjavio je Travis za Rolling Stone.

Inače, nakon što je tajila trudnoću i vijest da će ona i Travis postati roditelji, Kylie je prošle godine netom prije utakmice Super Bowla odlučila tu informaciju podijeliti s ostatkom svijeta. Navodno više nije željela čekati ni dan pa je na Youtubeu objavila emotivni video. I to je, moglo bi se reći, bilo poprilično "vatreno", odnosno savršeno isplanirano i osmišljeno.

Stoga bi ovogodišnji Super Bowl mogao biti pravo mjesto i pravo vrijeme u kojem će Travis zaprositi svoju dragu Kylie. Za nekoliko dana ćemo saznati hoće li se uistinu odvažiti na taj potez i tako još jednom ukrasti cijeli show.

Sin nekadašnje seks-bombe izgleda identično kao ona, a zna odjenuti i njezine haljine

Dugo ju nismo vidjeli: Najpoznatija domaća plus size ljepotica zablistala na eventu u centru Zagreba

Domaća pjevačica pokazala bujno poprsje i odgovorila na pitanje dušebrižnika: "Jednostavna ko kvantna fizika "