Javno ih provocirala

Već su dugo sumnjivi: Crnka bujnih oblina glavni je krivac za prekid slavnog para?

Rojean Kar (Foto: Instagram) Rojean Kar (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rojean Kar (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Rojean Kar (Foto: Instagram) Rojean Kar (Foto: Instagram) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Getty Images) Rojean Kar (Foto: Instagram) +0 Rojean Kar (Foto: Instagram) Galerija

Travisa Scotta već neko vrijeme povezuju s Instagram zvijezdom Rojean Kar, koja je navodno glavni krivac za njegov prekid s Kylie Jenner.

Američka Instagram zvijezda imena Rojean Kar, poznatija pod nadimkom YungSweetRo, koju zapravo već godinama povezuju s reperom Travisom Scottom, mogla bi biti glavni krivac za prekid njega i slavne milijarderke i reality zvijezde Kylie Jenner, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz Opet sve skrivala! Kylie Jenner rodila je drugo dijete, sretnu je vijest neko vrijeme tajila, a onda objavila preslatku fotku!

Šuškanja o njih dvoje kruže već duže vrijeme s obzirom na to da su poprilično bliski, a Rojean je bila i jedna od gošća Travisova rođendana, koji je organizirala sama Kylie.

Njihov prekid nakon dvogodišnje veze i nakon rođenja kćerkice Stormi šokirao je njihove obožavatelje. Travis je, prema pisanju stranih medija, otkrio kako se razlog njihova prekida krije u razdvajanju njihovih mišljenja i želja, s obzirom na to da se on trenutačno želi posvetiti svoj glazbi, a Kylie je željela da prošire obitelj, no čini se kako bi pravi razlog mogla biti Rojean.

Ona je u više navrata javno ismijavala Travisovu i Kylieinu vezu, branila njihovo prijateljstvo i bliskost, a često je i na društvenim mrežama otkrivala kako se nalazi na istim lokacijama na kojima se, slučajno, nalazio i slavni reper.

Mediji su zatražili njezin komentar, a ona se na to oglasila gdje drugdje nego na svom profilu na Instagramu.

"Niti jedna od tih glasina nije točna, internet kreira i stvaru lažnu priču. Molim da prestanete širiti laži i ostavite nas na miru jer to utječe na naše živote. Hvala", napisala je Rojean u objavi.

Kylie i Travis upoznali su se u travnju 2017., a već u veljači 2018. na svijet je došla njihova djevojčica Stormi. Nakon rođenja kćeri, Travis se počeo pojavljivati na ekskluzivnim događanjima zajedno s klanom Kardashian-Jenner i sve se dugo vremena činilo idiličnim. Navodno su se već neko vrijeme svađali, a posljednjih mjesec dana počeli su se pojavljivati medijski napisi o tome kako je njihov odnos na hlađenju. Ovih dana ta je vijest finalno potvrđena, no uzrok niti jedna strana zasad ne želi otkriti ni službeno potvrditi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene