Gabi Holzwarth nekad je svirala violinu na ulici. Sve se promijenio kada ju je jedan bogataš angažirao na zabavi.


Izvršni direktor Ubera, Travis Kalanick, ponovno je single. 40-godišnjak i njegova 26-godišnja djevojka, violonistica Gabi Holzwarth, prekinuli su nakon dvije godine veze.

Izvor blizak paru tvrdi da je Kalanick prekinuo s Gabi zbog velikog pritiska na poslu. Naime, Uber je u prvoj polovici 2016. godine izgubio preko milijardu dolara. Iako prekid nisu komentirali, Holzwarth je nedavno na Facebooku objavio singl Brune Marsa 'When I Was Your Man'. S mladom glazbenicom upoznao se na zabavi na kojoj je ona svirala, piše Page Six.

Travis Kalanick i Gabi Holzwarth (Foto: Getty)

Prije nego je postala njegova djevojka, Holzwarth je violinu svirala na ulici. Ubrzo se za nju pročulo. Na ulici ju je čuo Brian Pawlowski, jedan od čelnih ljudi NetAppa te ju je zaposlio na svom tulumu. Nakon toga, angažman jo je dao i ulagač Shervin Pihevar, a upravo na njegovoj zabavi upoznala je i Kalanicka.

Travis Kalanick i Gabi Holzwarth (Foto: Getty)

Njihova veza krenula je brzo i naglo, pojavljivali su se zajedno na društvenim događanjima. Kako je rasla njihova ljubav, rasla je i karijera. Tijekom njihove veze, prošli su i kroz neke teške trenutke. Gabi je, naime, imala poremećaj u prehrani, pa joj je Kalanick pomogao da preboli probleme i ozdravi. 'Rekao mi je da smo u tome zajedno. Jako mi je puno pomogao. Tu njegovu stranu nitko ne vidi', rekla je svojedobno Gabi.

Travis Kalanick i Gabi Holzwarth (Foto: Getty)