Travis Barker čestitao je svojoj djevojci Kourtney Kardashian 42. rođendan koji je proslavila u nedjelju, a uz romantične fotografije je ubacio i jedan sporni video.

Galerija


Glazbenik Travis Barker (45) potrudio se s objavom svojoj djevojci Kourtney Kardashian za 42. rođendan i podijelio na Instagramu njihove intimne fotografije, ali i video koji je mnogima bio previše. 

Vezani članci Kourtney Kardashian i Travis Barker Većini su nespojiv par, ali fotka njihova strastvenog poljupca postala je hit zbog njezina bikinija koji se jedva vidi Kourtney Kardashian Reakcije na ovaj nespojivi par su podijeljene: Potpuno su različiti, više se ne skrivaju, a čini se da zajedno baš uživaju

"Je*eno te volim. Ti si blagoslov za ovaj svijet. Sretan rođendan", napisao je Travis koji ranije nije objavljivao njihove zajedničke slike. Na nekim fotografijama se par ljubi, na jednoj su u prvom planu Kourtneyine noge, na jednoj se drže za ruke, ali snimka njih dvoje je možda ostavila najveći dojam. 

Naime, na njoj reality zvijezda Barkeru siše palac na ruci i nakon toga se smije. "Ubit će te zbog toga videa", napisala mu je jedna pratiteljica. Na to su se nadovezali drugi. "Prilično sam sigurna da ju je prvo pitao", "Ona je Kardashianka. Sjećate se kako joj je sestra Kim postala slavna?", "To je samo palac", "Ne znam što je to zadnje bilo", "Ovo je Instagram, prijatelju, ne pornostranica", "Nisam očekivala ovakvu snimku", napisali su pratitelji. 

Među prvima je Travisovu objavu komentirala Kourtneyina mlađa sestra  Khloe Kardashian. "Vojvoda i vojvotkinja. Vibre Bridgertona", napisala je pritom misleći na jako popularnu seriju. 

Barker je objavio i Instagram story na kojem je u prvom planu stražnjica reality zvijezde u badiću i njegova ruka. 

Prve glasine o vezi Kourtney i Travisa pojavile su se u ožujku 2019., ali on ih je tada negirao. 

Tepaju joj da ima tijelo boginje i da nije normalno da ovako izgleda u 43. godini, a ona napokon uživa u zasluženoj ljubavi

Severina pokazala s kim se druži u zadnje vrijeme, obožavatelji oduševljeni: "Dobar ti je taj frajer!"