Tvoje lice zvuči poznato

Debljanje je počelo – opustite se večeras uz nove transformacije!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Plesne korake su naučili, riječi pjesme znaju i sad u igru ulaze frizeri i šminkeri koji će transformacije učiniti nezaboravnima!

Osmero kandidata showa Tvoje lice zvuči poznato krenuli su s pripremama za večerašnji nastup. Plesne korake su naučili, riječi pjesme znaju i sad u igru ulaze frizeri i šminkeri koji će transformacije učiniti nezaboravnima!

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Vidite li sličnost? 'Mi smo dvije najnormalnije osobe na estradi'

Pobjednicu prošle emisije, Maju Posavec , gledat ćemo kao Ivana Dečaka iz grupe Vatra, Renatu Sabljak kao Bonnie Tyler, Ivanu Marić kao Nelly Furtado, a Sašu Lozara vidjet ćemo u ulozi pjevača Louisa Prime.

 

Ciao bella!! Veceras ja pjavala camo za tebe, si? Ne zaboravila ti gledati Tvoje lice zvuči poznato jer cekala tebe JA... Louis Prima

Posted by Saša Lozar on Sunday, November 15, 2015
 

Napokon nastavljamo veceras #tlzphr , u ulozi Nelly Furtado "Maneater"!#maneater #nellyfurtado @nelstar_furtado @nellyfurtadofanpage @officialnellyfurtado

Posted by Ivana Marić on Sunday, November 15, 2015

 

Dušana Bućana gledat ćemo kao Zdravka Čolića, a zanimljivo će svakako biti vidjeti nastup Ivana Šarića kao Michalea Jacksona, Maje Šuput kako Lady Gage, te Luke Bulića koji će utjeloviti Pavarottija.

 

Zabijanje neke instalacije u moji glavicu nije nimalo ugodno. Moja zbunjena faca sve govori. Veceras prva izlazim na stage! TLZPhr

Posted by Maja Šuput on Sunday, November 15, 2015

A što vas sve čeka pogledajte na službenoj stranici Tvoje lice zvuči poznato.

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene