Conchita Wurst pobijedila je 2014. na Euroviziji, što je s jedne strane izazvalo zgražanje, a s druge divljenje.

Galerija


Conchita Wurst (31) izazvala je zgražanje dijela javnosti kada je 2014. pobijedila na Euroviziji s pjesmom "Rise Like Phoenix", no sada je iznenadila transformacijom. 

Vezani članci Indira Levak Na pjesmi Indire Levak za odlazak na Euroviziju radi tvorac pobjedničke skladbe iz 2018. godine Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Nekada je bio golobradi dječak odjeven u haljine, a danas je pjevačica koja plijeni pažnju diljem svijeta

Naime, Conchita se javila videopozivom na online koncertu posvećenom Eurosongu koji je održan umjesto uobičajenog glazbenog natjecanja. U emisiji "Eurovision: Europe Shine A Light" javili su se predstavnici 41 zemlje i neki raniji natjecatelji, a pjevačica je začudila svojim izgledom.

Dok je 2014. nastupala u elegantnoj haljini, s bradom i dugom kosom, sada je pokazala novi imidž. Wurst se ošišala nakratko, no bradu ipak nije uklonila, a stavila je i piercing na nos. 

"Kod kuće sam, kao i većina ljudi. Želim razmišljati pozitivno. Sviđa mi se što posljednjih nekoliko tjedana manje nosim donje rublje. Vidimo se vrlo brzo, ostanite kod kuće", rekla je austrijska drag queen. 

Transformacija dječje zvijezde šokira javnost: Nekad najdraža slatkica uopće ne mari za izgled i dojam koji ostavlja