Ponekad najprije pogledamo trailer pa se onda odlučimo pogledati film. Ipak, ponekad nas traileri mogu itekako zavarati.


Koliko vam se puta dogodilo da ste oduševljeni trailerom za neki film, odlučili ste pogledati ga, platili kino ulaznicu, izišli iz kina i upitali se što ste to upravo odgledali.

Vezani članci Filmovi KVIZ: Prepoznajete li ove filmove iz '90-ih prema samo jednoj sceni? Devedesete KVIZ: Možete li točno odgovoriti na svih 15 pitanja o filmovima iz '90-ih?

Često puta se dogodi da je trailer za film daleko bolji od samog filma. Isto tako, neke vrlo atraktivne scene koje smo vidjeli u najavi u filmu uopće ne postoje.

Ovo su neki od trailera koji su bili bolji od cijelih filmova.

Matrix Reloaded

U traileru je bilo puno više akcijskih scena, odbijanja metaka i borilačkih vještina nego u samom filmu. Od ovog se nastavka Matrixa očekivalo puno više.

The Village

Prilično jeziv trailer prikazao je selo u čijim šumama žive čudovišta. Prikazano je dosta jezivih kadrova koji svoje mjesto u filmu nisu pronašli. 

Superman Returns

Ovaj nastavak Supermana u kina je stigao 2006. Trailer je bio nabrijan specijalnim efektima i sve je izgledalo super. Međutim, sam film obožavatelje ovog super junaka ostavio je ravnodušnima. Neki su ga čak proglasili dosadnim.

Star Wars: The Phantom Menace

Ovo je bio jedan od najiščekivanijih filmova u povijesti. Obožavatelji su bili euforični kada je snimljen. Ipak, kao i mnogi drugi filmovi od kojih se očekivalo puno, ostao je samo dobra trailer.

Lista dobrih trailera i loših filmova prilično je dugačka, ovo su tek neki primjeri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook