bijeda hollywooda

NIJE IZDRŽALA PRITISAK - tragičan kraj slavne starlete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za nju su govorili kako je lijepa, duhovita i predviđali su joj blistavu karijeru u rangu Marilyn Monroe.

Anna Nicole Smith rođena je 1967. kao Vickie Lynn Hogan. Svoju popularnost mogla je zahvaliti pojavljivanju u Playboyu, ali njen život bio je daleko od hollywoodske bajke.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Strašna priča Prvi izlazak nakon obiteljske tragedije: Izgleda senzacionalno, ali tugu i bol ne može sakriti

Već s 15 godina napustila je školu i upustila se u manekenske vode. Huge Hefner bio joj je vrlo naklonjen pa je umjesto jednog snimanja dobila douplericu pod imenom Vickie Smith. Pojavljivanje u Playboyu preko noći od nje je napravio senzaciju, najavili su je kao novu Marilyn Monroe.

Nakon istrage o smrti Anne Nicole Smith troje optuženih

Iako je u svijetu modela bila hit, njena želja za sjajnom glumačkom karijerom nije se ostvarila jer je nisu uzimali za ozbiljnu glumicu. Koristili su je za uloge glupih plavuša i uvijek u prvi plan stavljali njeno zanosno tijelo i velike grudi. Iako je bila zapažena u komediji Naked Gun 33⅓: The Final Insult, ta joj uloga ipak nije pomogla da napreduje u karijeri.

Anna je stigla u središte medijske pozornosti kada se udala za 89-o godišnjeg naftnog tajkuna J. Howarda Marshalla. Zbog tog je vjenčanja došla na glas 'kopačice zlata' koja se udala iz čiste koristi, jer što bi djevojka poput njen radila sa starcem. Upoznali su se 1991. u jednom striptiz klubu i odlučili okruniti svoju vezu. Marshall ju je obasipao skupim poklonima i živjela je na visokoj nozi sve do njegove smrti.

Za smrt Anne Nicole Smith odgovoran njen ljubavnik

Tada je započelo još jedno mračno razdoblje njenog života u kojem se borila s demonima droge i neuspjeha. Kada je Marshall preminuo, započela je pravna bitka oko njegovog nasljedstva jer Anna nije potpisala predbračni ugovor. Njegovi sinovi iz ranijih brakova nisu željeli dozvoliti starleti da uživa u bogatstvu njihovog oca. Njena slika u javnosti postala je još lošija i gledali su je kao lešinarku. Iako je Anna izjavila kako joj je pokojni suprug obećao pola bogatstva, to nije mogla dokazati. Komplicirana pravna bitka nastavila se čak i nakon njene smrti.

Pod strahovitim pritiskom medija i javnosti Anna se predozirala tabletama. U njenoj sobi pronađeno je više od 600 tableta. Umrla je u 39 godini.

Bio je to tragičan kraj zvijezde koja nikada nije do kraja živjela svoj san o slavi. Da stvar bude još tragičnija, nekoliko godina nakon njene smrti na sličan način život je izgubio i njen sin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene