Pravi šok

Tragedija u životu glumca: Bivša zaručnica pronađena mrtva!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Michael Douglas prošao je kroz mnoge teške trnutke u svojem životu, a prošli tjedan mu je stigla i još jedna loša vijest.

Bivša zaručnica Michaela Douglasa prošli je tjedan pronađena mrtva u svojoj planinskoj kućici u Aspenu. Nancy Pfister imala je 57. godina, a sumnja se na ubojstvo, piše Radar Online.

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones Jedinstvena ljepota Jedna od najljepših žena svijeta mami uzdahe fotografijama s ljetovanja, ima 53 godine i svojim atributima obara s nogu!

Michael Douglas i Robert De Niro podijelili ljubavne savjete

Bivša zaručnica slavnog glumca neko je vrijeme boravila u Australiji, a svoju kući iznajmila je jednom bračnom paru s kojim je imala problema jer nisu plaćali stanarinu i režije. Taj par je i uhićen nakon što je Nancy pronađena mrtva. Riječ je o William Francis (65) i Nancy Styler (62) koji su se jučer pojavili na sudu, a odbijen im je zahtjev za jamčevinom.

Nancy Pfister uživala je veliki ugled, a družila se i s Kennedyjevima,  Jack Nicholsonom, Cher... te dakako s Michaelom Douglasom s kojim je skoro stala i pred oltar. Njezina  kći Juliana ne može vjerovati da bi to netko učinio njezinoj majci. 'Moja mama nikad nikoga ne bi ozlijedila. Puno je brinula o drugim ljudima, a ovoga puta pomogla je krivima', kaže Juliana.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene