Sin Nicka Cavea, Arthur, pronađen je nakon pada s visoke litice. Iako su ga hitno prevezli u bolnicu, spasa više nije bilo. Sada su u javnost izašle nove pojedinosti o ovom tragičnom slučaju.


Tragedija je pogodila obitelj poznatog pjevača Nicka Cavea prošlog srpnja kada je život izgubio njegov sin Arthur nakon pada s litice.

Vezani članci Uhićen mladić, ilustracija Razbijena skupina trgovaca drogom: Prilikom privođenja jednom muškarcu pozlilo, hitno prebačen u bolnicu - "Pred očima mi se sin gasio!" Dražen Rastović, voditelj Službe kriminaliteta droga Nakon velike zapljene kokaina u Dubrovniku: ''Zločinačke organizacije traže druge ulazne luke prema tržištu Europe"

Da su litice opasne stalno se upozoravaju turisti i svi koji se nađu na toj visini. Kako nema ograde a pod udarom su jakog vjetra, za vlastitu sigurnost je bolje da ne budu na samom rubu. Arthur očito nije poslušao upozorenja, ali njegovom padu razlog je nešto drugo.

TRAGEDIJA U SLAVNOJ OBITELJI Sin Nicka Cavea pao s litice i poginuo

Sada su istražitelji izašli u javnost s novim pojedinostima oko ovog tragičnog događaja. Nakon što je napravljen toksikološki test, pokazalo se kako je Arthur bio pod utjecajem halucinogene droge LSD. Pri padu je zadobio prijelom lubanje što je izazvalo krvarenje u mozgu.

Arthur je imao samo 15 godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook