Pretužno

Život Marine Tucaković obilježila je tragedija od koje se nikad nije oporavila, a malo tko zna da je svoj veliki hit posvetila upravo tome

Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Galerija

Sin Marine Tucaković Miloš Radulović iznenada je preminuo u njihovoj obiteljskoj kući 2008. godine.

Vijest o smrti autorice i spisateljice, 67-godišnje Marine Tucaković ostavila je u tuzi domaću i regionalnu glazbenu scenu, kojima je u nasljeđe ostavila svoje brojne glazbene hitove.

Pogledaj i ovo Zana Nimani - 8 Povukla se iz javnosti Sjećate li se Zane koja je pjevala hitove poput ''Dodirni mi koljena''? Evo gdje je danas!

Njezine pjesme ostat će zauvijek zapamćene, kao i svi uspjesi koji su joj obilježili poslovni život, ali nažalost i velika tragedija koja joj je obilježila privatni dio života. Dogodilo se to prije 13 godina, kada je pronašla preminulog sina Miloša Radulovića u njihovoj obiteljskoj kući u centru Beograda, od čega se nikada nije oporavila.

Marina je o tom bolnom trenutku samo jednom progovorila za medije.

"Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Uvijek sam imala strah da će mu se nešto dogoditi. Ode vam dijete na ekskurziju pa se bojite kako će tamo stići. Uvijek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć... On je bio toliko veseo, toliko smo se smijali, nisam zaista mogla imati loš predosjećaj, koliko sam ranije imala iz strahova. I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Taj dan sam trebala ići u žiri u jednu emisiju. To je bio trenutak ludila", izjavila je tada Marina za Blic.

Miloš je preminuo iznenada, otišao je odmoriti u svoju sobu, nakon čega je planirao otići do frizera, no nažalost nikada nije uspio stići.

"Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode i rekao mi da ga probudim poslije četiri kako bi stigao otići kod frizera i spremiti se navečer za izlazak. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam što se dogodilo. Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu", priznala je Marina, koja nikada nije htjela vidjeti rezultate koje je pokazala službena obdukcija.

Marina je sinu kojeg je dobila s Aleksandrom Futom Radulovićem posvetila samo jednu svoju pjesmu naziva "Mišo moj", koju je otpjevala Ana Nikolić.

"Pjesmu sam pisala u svojem najtežem životnom razdoblju. Kada sam izgubila sina. Dugo sam razmišljala tko bi mogao ove snažne emocije prenijeti publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić", priznala je Marina.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: Profimedia) Celebrity Adele konačno pokazala novog dečka, ali i nikad vitkiju figuru, a kruže i glasine koje će raspametiti njezine fanove

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Tucaković - 2 Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Celebrity Marina Tucaković preminula u 68. godini: Autorica nekih od najvećih domaćih hitova izgubila je bitku s teškom bolesti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene