Nije joj to trebalo

Prozvali je lažljivicom: Zvijezda ''Beverly Hillsa'' objavila fotografiju u badiću, pa razljutila sve koji su je vidjeli

Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +0 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Galerija

Tori Spelling slavu je donijela uloga Donne u popularnoj seriji devedestih "Beverly Hills, 90210", a glumica se od tada poprilično promijenila.

Američka glumica Tori Spelling posvećena je svojoj obitelji i djeci te voli provoditi što više vremena u njihovu društvu. Jedno od posljednjih druženja imali su na bazenu u sunčanom Palm Springsu.

Pogledaj i ovo Jenna Jameson (Foto: Profimedia) Uhvaćena! Umirovljena zvijezda filmova za odrasle prošetala u dekoltiranom kostimu i podsjetila na bujne obline

Tori je odjenula jednodijelni cvjetni kupaći kostim, a izgledala je potpuno opušteno i bezbrižno zabavljajući se s djecom i suprugom.

Glumica je fotografiju s bazena samo u kupaćem kostimu objavila na Instagramu, s namjerom da pokaže kako se vraća u formu nakon rođenja petog djeteta.

Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

“Nakon pete trudnoće moram priznati da mi se tijelo nije tako brzo vratilo u prvobitno stanje, kao što je to bio slučaj s četvrtom trudnoćom. Ali vježbala sam i jela, pokušavala živjeti najbolje kako znam i osjećam kako to djeluje! Opet sam u jednom dijelu i konačno ne moram nositi kratke kratke hlačice kako bi prekrile višak“, objasnila je Tori.

Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No ubrzo je dobila odgovore fanova koji su je optužili da je fotošopirala fotografiju prije objave, a neki su je čak nazvali i lažljivicom jer je na bazenu imala odjevene kratke hlače. Mnogi su joj poručili da nije bilo potrebe za fotošopom i da to nije trebala učiniti jer i nakon pet trudnoća izgleda odlično i nema što skrivati. 

No njoj se komentari očito nisu previše svidjeli pa je tu fotografiju obrisala s profila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene