Tori Spelling slavu je donijela uloga Donne u popularnoj seriji devedestih "Beverly Hills, 90210", a glumica se od tada poprilično promijenila.

Galerija


Američka glumica Tori Spelling posvećena je svojoj obitelji i djeci te voli provoditi što više vremena u njihovu društvu. Jedno od posljednjih druženja imali su na bazenu u sunčanom Palm Springsu.

Tori je odjenula jednodijelni cvjetni kupaći kostim, a izgledala je potpuno opušteno i bezbrižno zabavljajući se s djecom i suprugom.

Glumica je fotografiju s bazena samo u kupaćem kostimu objavila na Instagramu, s namjerom da pokaže kako se vraća u formu nakon rođenja petog djeteta.

Tori Spelling (Foto: Profimedia)
Tori Spelling (Foto: Profimedia)

“Nakon pete trudnoće moram priznati da mi se tijelo nije tako brzo vratilo u prvobitno stanje, kao što je to bio slučaj s četvrtom trudnoćom. Ali vježbala sam i jela, pokušavala živjeti najbolje kako znam i osjećam kako to djeluje! Opet sam u jednom dijelu i konačno ne moram nositi kratke kratke hlačice kako bi prekrile višak“, objasnila je Tori.

Tori Spelling (Foto: Profimedia)
Tori Spelling (Foto: Profimedia)

No ubrzo je dobila odgovore fanova koji su je optužili da je fotošopirala fotografiju prije objave, a neki su je čak nazvali i lažljivicom jer je na bazenu imala odjevene kratke hlače. Mnogi su joj poručili da nije bilo potrebe za fotošopom i da to nije trebala učiniti jer i nakon pet trudnoća izgleda odlično i nema što skrivati. 

No njoj se komentari očito nisu previše svidjeli pa je tu fotografiju obrisala s profila.