Pec, pec

Tko se jednom opeče - ona najbolje zna koliko roštilj može biti opasan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tori Spelling bila je velika zvijezda devedesetih dok je glumila u najpopularnijoj seriji tog doba 'Beverly Hills, 90210'.

Podsjetimo: U jednom trenutku Tori Spelling je ustala od stola, nezgodno se spotaknula i leđima pala na roštilj. Istog trena prijatelji su pozvali hitnu pomoć.

Pogledaj i ovo Tori Speeling Nema drugog izbora Otkriveno što se krije iza tužnih fotki velike glumačke zvijezde koje su sve zabrinule, istina je malo drugačija od onoga što se pričalo?

Ipak, sada se ispostavilo kako opekline nisu bile baš tako bezazlene, glumica će morati na presađivanje kože na desnoj ruci i ramenu.

Nesreća nije bila bezazlena - Tori mora na presađivanje kože

Tori je odlučila da za njenu fizičku i psihičku bol netko mora i platiti. Tužit će lanac restorana 'Benihana' zbog opeklina, ukupne štete i gubljenja plaće (iako nije poznato da je u vrijeme nezgode radila). Što se njene karijere tiče, činjenica je da joj već dugo ne cvjetaju ruže, pa neki čak smatraju kako je ovo pokošaj doći do lake zarade, jer kako kažu, nitko je na roštilj nije gurnuo, spotaknula se i pala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene