nitko ovo nije znao!

Emotivnom objavom prisjetila se pokojnog kolege pa otkrila kako ju je zaštitio dok je bila u nasilnoj vezi

Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Ekipa iz serije \ Beverly Hills (Foto: Profimedia) +0 Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Galerija

Tori Spelling je objavila fotografiju iz prošlosti na kojoj pozira s Lukeom Perryjem, a prisjetila se brojnih situacija koje su prošli zajedno.

Glumica Tori Spelling na Instagramu je emotivnom objavom proslavila rođendan pokojnog kolege Lukea Perryja. 48-godišnja glumica je fotkom iz prošlosti raznježila mnoge, a napisala je i upečatljiv opis.

Pogledaj i ovo showbuzz Hit serija JOŠ IH PAMTITE? Gdje su danas glumci iz serije 'Beverly Hills, 90210'

"Sretan rođendan mom prijatelju i bratu Lukeu... Jako mi nedostaješ, a ne prođe dan da te se ne sjetim. Bio si jedinstven. Sjećam se da sam se upoznala dok sam još bila mlada i nesigurna djevojka. Bio si prvi dečko zbog kojeg sam se osjećala ženstvenom, ali i vrijednom svega oko sebe. Uvijek si se zauzimao za mene, upadao si u svađe zbog mene dok sam bila u nasilnoj vezi te si me vodio kroz najnesigurnije razdoblje u mom životu. Zauvijek ću biti tvoja "deva", a taj si mi nadimak dao zbog mojih dugačkih trepavica", napisala je između ostalog Tori. Dodala je kako je bio predivan otac, a žali zbog nekoliko situacija koje se nikada nisu dogodile, a planirale su ih. "Lukey, napravio si ovaj svijet boljim mjestom", zaključila je u objavi slavna glumica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)

Brojne kolege prisjetile su se pokojnog Perryja na njegov rođendan. Luke je iznenada preminuo u ožujku 2019. godine od posljedica teškog moždanog udara, no njegov lik Dylana, koji mu je obilježio život, ostat će zauvijek zapamćen. Posljednji film u kojem se pojavio bio je "Bilo jednom u Hollywoodu", koji je snimio sa slavnim kolegama Leonardom DiCaprijem i Bradom Pittom, a posljednja serija "Riverdale", u kojoj je glumio Freda Andrewsa.

Zbog Dylana su za njim uzdisale žene diljem svijeta, a postao je zvijezda u rekordnom roku. "Bit ću povezan s Dylanom dok ne umrem, ali to mi je u redu. Ja sam Dylana stvorio i on je moj lik", izjavio je Luke jednom prilikom.

Osim glumačkom karijerom Luke je pozornost medija i javnosti plijenio i ljubavnim životom, koji je uvijek bio pod povećalom. 1993. godine vjenčao se s Rachel Minnie Sharp na Beverly Hillsu, a par je u braku dobio dvoje djece. Rastali su se 2003. godine, a prije tragične smrti bio je zaručen za psihijatricu Wendy Madison Bauer.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise mlad (Foto: Getty) +0 Tom Cruise (Foto: Getty) Celebrity Nove fotke Toma Cruisea izazvale šok i nevjericu, razlika je vidljiva: ''Što je to napravio od sebe, izgleda kao da se netko pravi da je Tom!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene