Nakon što se suprug vratio s liječenja stigla je još jedna prinova.


Čini se da su sve bračne razmirice sada prošlost za glumicu Tori Spelling i supruga Deana McDermotta. Supružnici su naime postali roditelji po peti put, a sretnu vijest Tori je odmah objavila na Twitteru.

Vezani članci Tori Spelling (Foto: Profimedia) Drama zbog nestanka! Posrnula glumica napustila obiteljski dom, suprug u panici pozvao policiju Slika nije dostupna Zvijezda serije "Beverly Hills" imala slom živaca? Pred njen dom stigla i policija

"Oduševljeni smo što možemo objaviti dolazak najnovijeg člana u obitelj McDermott. Stigao nam je Beau Dean McDermott.", pohvalila se ponosna majka i dodala kako je maleni rođen carskim rezom.

Supružnici već imaju četvero djece 9-godišnjeg Liama, 8-godišnju Stellu, 5-godišnju Hattie i 4-godišnjeg Finna. Tori i Dean sada uživaju u još jednoj prinovi, a ne tako davno bili su na rubu razvoda. Prije tri godine glumica je bila prevarena, a njezin suprug tada je zbog ovisnosti o seksu završio na liječenju. Nedugo nakon toga glumica se suočila i sa financijskim problemima, a izgleda da su svi problemi sada iza nje.