Poznata glumica oduvijek je htjela veliku obitelj.


Bivša zvijezda Beverly Hillsa i kćerka poznatog producenta Aarona, Tori Spelling očekuje peto dijete. Iako su tablodi šuškali još ljetos da je peto dijete na putu Tori je sad službeno potvrdila ovu vijest.

Vezani članci Filmski set, ilustracija - 1 "Lights, camera, action!" uskoro bi se moglo čuti i kod nas: Napravljen projekt izgradnje filmskog studija u Hrvatskoj Tori Spelling (Foto: Profimedia) Zbog njega je ostavila supruga, a onda ju je on počeo varati: Bankrotirani supružnici prepustili se strastima

'Bilo je totalno iznenađenje, ali oduvijek smo htjeli veliku obitelj. Jako sam uzbuđena.' rekla je 43-godišnja Tori za magazin People. Tori i njen suprug Dean McDermott roditelji su Liama Stelle, Hattie i Finna. Dean ima 18-godišnjeg sina Jacka iz prvog braka.

'Ovo dijete se dogodilo u najbolje moguće vrijeme. Ništa nikad nije savršeno, ali ludo sam zaljubljena u svog supruga i u svoju djecu i ideja o još jednom koje ću dodati na taj popis je blagoslov',  izjavila je Tori te se time osvrnula na natpise tabloida kako je u dubokim financijskim dugovima.

Podsjetimo, Tori je nedavno zapala u velike financijske poteškoće i prijete joj tužbe. No, ni na ljubavnom planu nisu oduvijek cvale ruže. Dean je prije tri godine prevario Tori i priznao kako je ovisan o seksu zbog čega je išao na rehabilitaciju.