LJUBAV JE JAČA

NAKON LJUBAVNE AFERE Slavni par čeka peto dijete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata glumica oduvijek je htjela veliku obitelj.

Bivša zvijezda Beverly Hillsa i kćerka poznatog producenta Aarona, Tori Spelling očekuje peto dijete. Iako su tablodi šuškali još ljetos da je peto dijete na putu Tori je sad službeno potvrdila ovu vijest.

Pogledaj i ovo Tori Spelling (Foto: Profimedia) nije joj lako Posrnulu zvijezdu svi su zavoljeli zbog "Beverly Hillsa", a danas je u centru pažnje samo zbog turbulentnog privatnog života

'Bilo je totalno iznenađenje, ali oduvijek smo htjeli veliku obitelj. Jako sam uzbuđena.' rekla je 43-godišnja Tori za magazin People. Tori i njen suprug Dean McDermott roditelji su Liama Stelle, Hattie i Finna. Dean ima 18-godišnjeg sina Jacka iz prvog braka.

'Ovo dijete se dogodilo u najbolje moguće vrijeme. Ništa nikad nije savršeno, ali ludo sam zaljubljena u svog supruga i u svoju djecu i ideja o još jednom koje ću dodati na taj popis je blagoslov',  izjavila je Tori te se time osvrnula na natpise tabloida kako je u dubokim financijskim dugovima.

Podsjetimo, Tori je nedavno zapala u velike financijske poteškoće i prijete joj tužbe. No, ni na ljubavnom planu nisu oduvijek cvale ruže. Dean je prije tri godine prevario Tori i priznao kako je ovisan o seksu zbog čega je išao na rehabilitaciju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene