Dosta joj je

'Ili potraži pomoć ili odlazim!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i dala suprugu ultimatum.

Kap je prelila čašu! Tori Spelling dovoljno se napatila zbog prevare svog supruga Deana McDermotta pa mu je dala ultimatum: 'Ili potraži pomoć ili odlazim!'

Pogledaj i ovo Tori Spelling (Foto: Profimedia) nije joj lako Posrnulu zvijezdu svi su zavoljeli zbog "Beverly Hillsa", a danas je u centru pažnje samo zbog turbulentnog privatnog života

Pokazala svima da je njezin brak stabilan!

McDermott je navodno suprugu prevario s Kanađankom par dana prije Božića, a ona je otkrila kako joj se požalio da ga je mučio nedostatak seksa u braku.

'Napokon je postavila pravila jer zna da se stvari više ne mogu ovako nastaviti', otkrio je izvor, a prenosi Radar Online.

Iako se par upoznao dok su bili u braku s drugima, Tori se oduvijek brinula da bi istu stvar McDermott mogao napraviti i njoj. No, navodno se McDermott jako kaje zbog svog postupka.

'Iskreno mi je žao zbog pogreški koje sam napravio i zbog boli koju sam nanio svojoj obitelji', rekao je McDermott. 'Preuzimam potpunu odgovornost za svoje postupke te sam se dobrovoljno prijavio u lječilište kako bih riješio svoje osobne probleme. Zahvalan sam što sam dobio pomoć koja mi je bila potrebna kako bih postao muž i otac kakvog moja obitelj zaslužuje', rekao je McDermott.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene