Film utorkom

Malo magije, borbe do smrti, bičevanja... na kraju se sve vrti oko novca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U našoj rubrici Film utorkom donosimo top 5 filmskih preporuka za nadolazeće blagdane.

Došlo je ono doba godine kada je najbolje boraviti na toplom uz dobar filmski hit i kokice (može i kuhano vino, nećemo se žaliti). Još ako ste u ugodnom društvu...Može li bolje? Ukoliko se slažete s nama i trenutno ste u potrazi za dobrim filmom, obratite pažnju na našu rubriku Film utorkom i  top 5 filmskih preporuka za blagdansko raspoloženje.

Pogledaj i ovo showbuzz Zbog smrti glumca Budućnost filmskog hita upitna?

Napokon - Zavirite u nadolazeći filmski spektakl - Čudesni Spider-Man 2

1. 'The Hobbit: The Desolation of Smaug'

'Hobit: Smaugova pustoš' nastavlja pratiti avanture Bilba Bagginsa u društvu čarobnjaka Gandalfa i trinaest Patuljaka, predvođenih Thorinom Hrastoštitom, u njihovoj misiji ponovnog osvajanja Pustogore i vraćanja izgubljenog kraljevstva Erebora. Drugi nastavak prepun je uzbudljivih scena i pravih pustolovina te podsjeća publiku zašto vole odlazak u kino.

2. 'The Hunger Games: Catching Fire'

Drugi nastavak trilogije ponovno nas uvodi u svijet Katniss Everdeen, koja je osvojila 74. Igre gladi, i njezinog prijatelja Peete Mellarka. No, pobjeda ima svoju cijenu pa dvojac ponovno mora napustiti obitelj i prijatelje te se upustiti u opasnu borbu do smrti. Ovoga puta nema dvojbe - samo jedna osoba smije preživjeti!

3. 'Frozen'

Snovi se ostvaruju zvijezdama crtića Kristen Bell, Joshu Gadu i Idini Menzel, budući da se njihova animirana Disney avantura pokazala kao jedna od najboljih koje su proizašle iz kuće Mickey Mousea. Neustrašiva optimistica Anna, uz pomoć gorštaka Kristoffera i snjegovića Olafa, suočava se s ledenim opasnostima dok traga za sestrom Elsom čije su magične moći ovile kraljevstvo u vječnu zimu.

4. '12 Years a Slave'

Film je istinita priča iz Amerike 19. vijeka, prije građanskog rata, te je snimljen po autobiografskoj knjizi Solomona Northupa, slobodnog crnca iz New Yorka, kojeg su zarobili vlasnici cirkusa i prodali ga kao roba vlasniku plantaže.

5. 'The Wolf of Wall Street'

U filmu Oskarom nagrađenog redatelja Martina Scorsesea, Leonardo DiCaprio glumi brokera Jordana Belforta, čiji je raskošni stil života prekinula optužnica za pronevjeru i pranje novca. Film je nastao na osnovu Belfortovih memoara koji su objavljeni 2008.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene