Ho, ho, ho

Celebrity groznica - TOP 5 božićnih outfita!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Božićni duh zahvatio je i popularne zvijezde, a one nisu propustile priliku slikati se za društvene mreže.

Brojne poznate zvijezde uhvatilo je blagdansko raspoloženje te su posegnule za božićnim kapicama, krpicama i 'rudolfskim' nosevima. Stoga vam donosimo top 5 zvjezdanih božićnih izdanja, koja su osvanula na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber Nedavno se molilo za nju Dok kruže glasine da se razvodi od pop ikone, ona je osvanula u nikad seksepilnijem izdanju!

Kelly Brook fanovima je poklonila zanimljiv božićni poklon

1. Justin Bieber

Ho ho ho, sretan Božić! Ne sumnjamo da bi tinejdžerice diljem svijeta voljele dobiti božićni poklon od djedice Justina Biebera. Pop zvijezda prošetala je crvenim tepihom obučen u djeda Božićnjaka na premijeri svog filma 'Believe'. 'Bieber Clause odvest će vas na noćnu vožnju saonicama', napisao je pjevač pokraj fotografije.

2. Kelly Clarkson

Kelly Clarkson možda želi ponovno pokloniti svoj blagdanski džemper. Trudna country pjevačica obukla je ružni božićni džemper koji joj je poklonila Ellen DeGeneres te je u njemu pozirala ispred božićnog drvca. Ovo sigurno nije njezino najbolje božićno izdanje.

3. Miley Cyrus

Oprosti, Rudolphe, nismo te prepoznali! Miley Cyrus stavila je crveni nos u stilu soba djeda Božićnjaka te zaželjela sretan Božić obožavateljima na Twitteru.

4. Katy Perry

Katy Perry nastupila je u stilu ledene kraljice na Jingle Ballu u Los Angelesu. Pjevačica je odjenula dugački kaput boje leda s krznom. No, stvari su se zahuktale nakon što se skinula u blještavi triko u drugom dijelu svog nastupa.

5. Shania Twain

Shania Twain definitivno je u božićnom raspoloženju te je stavila božićnu kapu na glavu tijekom jednog nastupa. A ne možemo ne primijetiti da je i sama izgledala poput velikog snjegovića.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene