Tony nagrade

Dramatično drugačiji izgled JLo - Pokazala se u drugom svijetlu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako smo navikli gledati je u seksi prozirnim komadima, ovoga je puta slavna diva Jennifer Lopez iznenadila.

Prozirno, seksi, otkrivajuće... takve su haljine nosile hollywoodske dive na svečanostima proteklih mjeseci, no Tony nagrade pripremile su nova iznenađenja  - i nove trendove.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Bradley Cooper Nema više skrivanja! Holivudski miljenik žena i slavna manekenka konačno potvrdili ono o čemu se mjesecima šuškalo

Strane zvijezde osigurale dijelove tijela - što bi osigurale domaće zvijezde?

Nedavno je pokazala novu frizuru, a sada je Jennifer Lopez i pokazala malo pokriveniji izgled – primjerniji njezinim godinama. Iako sa svoje 45 godine JLo izgleda duplo mlađe, pohvalno je vidjeti je i u haljini prigušenog seksipila, dramatičniji. Uostalom ne mora se uvijek baš sve pokazati. ;)

Hollywoodske dive koje su golišave hodale crvenim tepihom još prije 50 godina!

Zato je britanska glumica Helen Mirren dobila je svog prvog Tonyja za ulogu kraljice Elizabete II. u kazališnoj predstavi "Audijencija", a glumac Richard McCabe za najbolju mušku sporednu ulogu u istoj predstavi, na dodjeli ove najprestižnije američke kazališne nagrade. Helen sada od nagrada već ima Tonyja, Emmyja i Oscara, a izjavila je da bi voljela osvojiti i Grammy glazbenu nagradu.

Ovogodišnji dobitnik Tonyja za najbolji mjuzikl je "Fun Home", mjuzikl o mladoj lezbijki, unatoč tome što je blagu prednost imao "Amerikanac u Parizu", romantična priča utemeljena na filmu koji je osvojio šest Oscara. Najbolja kazališna drama je "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time" koja je dobila nagradu i za najbolju režiju i najbolju mušku glavnu ulogu (Alex Sharpe). Radi se o priči o 15-godišnjem matematičkom geniju sa Aspergerovim sindromom.

Tko je još došao na Tony nagrade, pogledajte u našoj galeriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene