Adna Šestić u finalu showa Supertalent pjevala je pjesmu Tonyja Cetinskog ''Kao u snu'' i oduševila ga svojom izvedbom.

Galerija


Za finalni nastup u Supertalentu, čiju smo spektakularnu završnicu gledali u ponedjeljak, jedna od favoritkinja ovoga showa Adna Šestić izabrala je nastupiti s pjesmom ''Kao u snu'' Tonyja Cetinskog.

Vezani članci Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Priča o najseksi paru koji ste vidjeli: Od njihove ljubavi će vam se zavrtjeti u glavi! Marija Šekerija (Foto: Screenshot Nova TV) Samouvjereno je stala pred žiri u zlatnoj haljini i pokazala što zna, a već ima i genijalno umjetničko ime!

Malo je reći da je žiri bio oduševljen njezinim komentarima, ali osim Martine, Davora, Maje i Janka, njezin talent prepoznao je i sam Tony, koji joj je preko Facebooka uputio čestitke na divnom nastupu.

No tu nije stao. Uputio joj je i poziv koji se ne odbija.

''Iskrene čestitke mladoj i iznimnoj Adni. Dala je pjesmi novu dimenziju. Ovo je svemir. Adna, imaš moj otvoreni poziv da budeš naš specijalni gost na turneji #samoljubav tour 2019. Ma možeš pjevati gdje god poželiš. Blagoslovljeni smo što te imamo. S ljubavlju i s najboljim željama za tvoj nastavak u glazbenim vodama, od srca te podržava i pozdravlja Tony Cetinski. Ti si pobjednik svemira'', zaključio je naš glazbenik, a nama ostaje pričekati i vidjeti što će Adna odlučiti.