Tony Cetinski na društvenim je mrežama pozvao na molitvu za Donalda Trumpa, koji će možda ponovno dobiti novi mandat predsjednika SAD-a.

Galerija


U SAD-u se trenutačno odvija jedan od najvažnijih povijesnih događaja, bira se 46. američki predsjednik i tijesna utrka vodi se između aktualnog predsjednika Donalda Trumpa i njegova protukandidata kandidata Joea Bidena.

Vezani članci Joe Biden Trumpu ponestaje opcija: Američki izborni kolegij danas treba potvrditi Bidenovu pobjedu Donald Trump Trump izjavio da će napustiti Bijelu kuću ako Elektorski kolegij potvrdi pobjedu Joea Bidena

Ovo je vruća tema diljem svijeta, mnogi su javno dali do znanja što o sve misle i tko bi bio najbolji izbor za Amerikance i budućnost njihove zemlje, a oglasile su se i mnoge slavne osobe, što strane, što domaće poput našeg pjevača Tonyja Cetinskog.

51-godišnji Tony otkrio je tako da on podržava Donalda Trumpa i mnoge iznenadio podužim statusom na Facebooku.

"Draga braćo i sestre, jedan pomalo neuobičajen poziv, objasnit ćemo i zašto. Nas nekoliko administratora ove Facebook stranice pozivamo vas da izmolite deseticu Gospine krunice za američkog predsjednika Donalda Trumpa.
Razloga je više, a jedan od njih su najčitaniji i najgledaniji mediji u Hrvatskoj koji prešućuju 80 posto onoga što se događa u Americi, dakle mogli bismo reći da svjesno lažu. Istina je da se Trumpov protukandidat izjašnjava katolikom, ali gotovo sve što promiče u suprotnosti je s naukom Katoličke Crkve i kršćanstvom općenito; od zalaganja za pobačaj praktički do samog rođenja (!) do izjava da bi se djeci već od 8 godina moralo omogućiti da operacijama i 'tretmanima' ako to žele mogu promijeniti spol (!!!).
Iako većina nas živi u Hrvatskoj pa se možda zato pitate čemu ovaj poziv, znajte da će se rezultati američkih predsjedničkih izbora itekako osjetiti u cijelom svijetu, pa tako i kod nas, jer ne radi se samo o politici već i o obrani kršćanskih vrijednosti do kojih, kako nažalost možemo i vidjeti, sve manje drže i u Europi, kao i u Hrvatskoj.
Mnogi se slažu kako je sv. Ivan Pavao II. u Philadelphiji 1976. govorio upravo o stvarima koje kulminiraju u svijetu, a ako se malo osvrnemo, većina će se složiti da su te njegove riječi proročanske i odnose se baš na sadašnja vremena: 'Sada stojimo pred najvećim povijesnim sukobima koje je čovječanstvo prolazilo. Ne mislim da to široki krugovi američkog društva ili široki krugovi kršćanske zajednice u potpunosti shvaćaju. Sada se suočavamo s posljednjim sukobom Crkve i anti-Crkve, Evanđelja s anti-Evanđeljem. Moramo biti spremni podnijeti velike kušnje u ne tako dalekoj budućnosti; kušnje koje će zahtijevati da budemo spremni odreći se čak i našeg života i na cjelokupni dar samoga sebe Kristu i za Krista. Kroz vaše molitve i moje, moguće je ublažiti ovu nevolju, ali je više nije moguće spriječiti … Koliko je puta obnovljena Crkva u krvi! Neće biti drugačije ni ovoga puta.'
Komunizam se uz pomoć Kine i 'progresivnih filantropa' širi svijetom, kršćani su svakodnevno suočeni s progonima, pa i ubijanjima diljem svijeta, zato jedino molitvom i zajedništvom, naravno, uz Božju pomoć, možemo nadvladati to zlo.
Molimo za Donalda Trumpa, daleko od toga da je savršen, ali jedan je od rijetkih koji će ustrajati u borbi za živote nerođenih (što je dokazao defundiranjem klinika za pobačaje) i kršćanske vrijednosti. Uostalom, u ovom kratkom videozapisu rekao je sve.
Ako se ne slažete, nitko vas ne tjera moliti, samo se suzdržite od komentiranja. Božji blagoslov", napisao je Tony uz video o Trumpu.

Draga braćo i sestre, jedan pomalo neuobičajan poziv, objasnit ćemo i zašto. Nas nekoliko administratora ove facebook...

Objavljuje Tony CetinskiPonedjeljak, 2. studenoga 2020.

U srijedu 4. studenog Dnevnik Nove TV donosi sveobuhvatnu analizu rezultata američkih izbora te njihova utjecaja na Hrvatsku, Europsku uniju i međunarodnu zajednicu. Uz Ivanu Petrović, novinarku, komentatoricu i urednicu vanjske politike informativnog programa Nove TV, u studiju će o toj temi govoriti i Marijana Grbeša Zenzerović s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu i Srgjan Kerim, bivši predsjedatelj Opće skupštine UN-a.

Dnevnik Nove TV donosi i reakcije na rezultate izbora iz Hrvatske i svijeta te razgovor s Hrvatima koji žive u SAD-u o dojmovima i atmosferi u zemlji koja je odabrala novog predsjednika.

 

Supruga bivšeg najplaćenijeg dinamovca komentirala porezni dug od 215 tisuća kuna i otkrila što se zapravo dogodilo